Huis > H > Hoe Haal Ik Bestanden Van Mijn Iphone?

Hoe haal ik bestanden van mijn iPhone?

Om een bestand te verwijderen van de iPhone, selecteer je het bestand, druk je op de Delete-toets en klik je op 'Verwijder'. Bestanden worden meteen overgezet. Om de onderdelen te zien die naar de iPhone zijn overgezet, ga je naar 'Op mijn iPhone' in de Bestanden-app op de iPhone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe iphone koppelen aan windows pc?

Hiervoor moet u uw iPhone weer aansluiten op uw computer via een USB-kabel. Klik op uw iPhone boven in de navigatiebalk van iTunes. Klik op het tabblad “Overzicht” en vink hier de optie “Synchroniseer met deze iPhone via Wi-Fi” aan. Dat was het al! Mensen vragen ook: waar vind ik bestanden-app op iphone? In de Bestanden-app vindt u: Bestanden op de iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt. Bestanden in iCloud Drive, inclusief uw Pages-, Numbers- en Keynote-documenten. Bestanden in andere cloudvoorzieningen en -apps, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive enzovoort.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van iPhone naar pc over te zetten zonder iTunes. Eén manier is om een cloudgebaseerde opslagdienst zoals iCloud of Google Photos te gebruiken. Een andere manier is om een bestandsbeheer-app zoals iExplorer of PhoneView te gebruiken. En ten slotte kunt u een USB-kabel gebruiken om uw iPhone op uw pc aan te sluiten en vervolgens de Windows Foto's-app of de Mac Foto's-app gebruiken om de foto's te importeren. Hoe kan ik een bestand verwijderen? Er zijn een paar manieren om een bestand te verwijderen. Eén manier is om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en verwijderen te selecteren uit het menu. Een andere manier is om het bestand te selecteren en op de delete toets van het toetsenbord te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Hoe synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Kan iPhone niet koppelen met pc?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?' Kan iPhone niet koppelen met laptop? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een ​​iPhone niet kan worden gekoppeld aan een laptop. Soms is het een probleem met de hardware, maar vaak is het een probleem met de software.
Als het een hardwareprobleem is, kan het zijn dat de kabel die u gebruikt om de iPhone aan de laptop te koppelen, beschadigd is. Controleer de kabel en probeer een andere kabel als de kabel beschadigd is.
Als het een softwareprobleem is, kan het zijn dat de driver op de laptop niet up-to-date is. Controleer de website van de fabrikant van de laptop voor de meest recente driver.
Soms is het ook mogelijk dat de instellingen van de iPhone niet goed zijn ingesteld voor de laptop. Controleer de instellingen van de iPhone en zorg ervoor dat de instellingen correct zijn.

Waar vind ik mijn opgeslagen berichten?

Als je een bericht hebt opgeslagen, kun je het vinden in de map 'Opgeslagen berichten' in Je berichten.

Door Gerda Arends

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik bestanden op mijn tablet? :: Waarom kan ik mijn iPhone niet synchroniseren?
Handige links