Huis > W > Waar Vind Ik De Downloads Op Mijn Samsung Telefoon?

Waar vind ik de Downloads op mijn Samsung telefoon?

Gooi zo gedownloade bestanden weg op een Samsung-apparaat vanaf Android 8:
  1. Veeg van onderen naar boven over het scherm.
  2. Tik op de map Samsung of Tools.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
  4. Tik op Downloads.
  5. Een overzicht van alle gedownloade bestanden opent.
  6. Meer bestanden verwijderen?
  7. Tik op Wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik de Downloads?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.
Trouwens, kan bijlage niet openen android?
Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Kan PDF bestand niet openen in Outlook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een PDF-bestand niet kunt openen in Outlook. Controleer eerst of u een PDF-reader op uw computer hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-reader hebt, kunt u die gratis downloaden bij Adobe.
Als u een PDF-lezer hebt geïnstalleerd en nog steeds problemen hebt met het openen van PDF-bestanden in Outlook, is het mogelijk dat uw PDF-lezer niet is ingesteld als standaardprogramma voor het openen van PDF's. Ga om dit te controleren naar het menu Bestand in Outlook en klik op Opties. In het dialoogvenster Opties klikt u op het tabblad Algemeen. Controleer onder het kopje "Bijlagen openen" of het selectievakje naast "Bijlagen en andere bestanden altijd in het standaardprogramma openen" is ingeschakeld.
Als het selectievakje al is ingeschakeld en u hebt nog steeds problemen met het openen van PDF-bestanden in Outlook, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Soms heeft Outlook een nieuwe start nodig om PDF-bestanden goed te kunnen openen. Dus, kan pdf bestand niet laden? Er kunnen een paar redenen zijn waarom een pdf-bestand niet wordt geladen. Eén reden kan zijn dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend. Een andere reden kan zijn dat het bestand te groot is en te lang duurt om te laden. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker niet over de juiste software beschikt om het pdf-bestand te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik PDF niet uploaden?

Dit probleem kan om verschillende redenen optreden: U hebt een ongeldige of niet-actieve internetverbinding. Er zijn PDF-bestanden bij ExportPDF ingediend die groter zijn dan 100 MB (deze limiet geldt alleen voor ExportPDF). Het bestand heeft een niet-ondersteunde bestandsindeling.
Vervolgens, kan niet selecteren in pdf?
Open het PDF-document in Reader. Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Gereedschap Selectie in het pop-upmenu. Sleep om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item en kies Kopiëren.

Kan geen PDF openen in Chrome?

Wijziging instellingen voor Google Chrome
  • Open Google Chrome.
  • Klik rechts boven op het menu icoon.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik op Geavanceerd.
  • Klik onder Privacy en beveiliging op Instellingen voor content.
  • Ga naar pdf.
  • Zet de schakelaar op Aan bij Download pdf in plaats van ze automatisch te openen in Chrome.
Men kan zich ook afvragen: kan geen bestanden downloaden android? Er kunnen een paar redenen zijn waarom iemand geen bestanden kan downloaden op zijn Android-toestel. Een mogelijkheid is dat er niet genoeg opslagruimte is op het apparaat. Een andere mogelijkheid is dat de beveiligingsinstellingen van het apparaat niet toestaan dat het bestand wordt gedownload. Tot slot kan het bestand zelf corrupt zijn of niet compatibel met het toestel.

Waarom download mijn telefoon geen bestanden?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw telefoon geen bestanden kan downloaden. Eén reden kan zijn dat uw telefoon niet genoeg opslagruimte heeft voor het bestand dat u probeert te downloaden. Een andere reden kan zijn dat de batterij van je telefoon bijna leeg is en moet worden opgeladen om het bestand te kunnen downloaden. Bovendien is uw telefoon misschien niet verbonden met een Wi-Fi- of mobiel datasignaal dat sterk genoeg is om het bestand te downloaden. Tot slot kan het bestand dat je probeert te downloaden corrupt zijn, waardoor je telefoon het niet kan downloaden.

Door Janel Kozinski

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste PPI? :: Wat is Tedeapolis?
Handige links