Huis > V > Van Wie Synoniem?

Van wie synoniem?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: van wie (vnw) : wiens, wier.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is synoniem met?

Synoniem zijn met en synoniem zijn met hetzelfde zijn beide correct. Synoniem zijn met is gebruikelijker.

Dit in overweging nemend, wat een synoniem?

een beetje, wat, zeker. iets (bw) : een beetje, een ietsje, een tikje, een tikkeltje, een weinig, enigermate, enigszins, iet, ietwat, lichtelijk, wat.
Wat dit betreft, welke woorden zijn synoniemen?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Wie doet wat synoniem?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag. Het zou kunnen worden geïnterpreteerd als "Wie doet wat op dezelfde manier?", in welk geval het antwoord zou zijn "iedereen doet alles op dezelfde manier". Maar het kan ook geïnterpreteerd worden als "Wie doet wat op dezelfde manier als iemand anders?", in welk geval het antwoord zou zijn "synoniemen zijn woorden met dezelfde of gelijkaardige betekenissen". Wiens ander woord? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat ze op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden wiens woord het belangrijkst is, of wiens woord het meest betrouwbaar is.

Gerelateerde artikelen

Is een pre synoniem?

Gunst, pre, voorrang, voorkeursbehandeling, voorrang, plus, pre, voordeel.

Dus, wat is de betekenis van überhaupt?

Überhaupt heeft een nogal vage betekenis: 'helemaal, eigenlijk, alles samen, in het geheel, in het algemeen, in elk geval, toch al, hoe dan ook'.
Bovendien, wat is een ander woord voor omstanders?
als synoniem van een ander trefwoord: toeschouwer (zn) : getuige, omstander.

Is dat synoniem?

dat, iets dergelijks, iets soortgelijks, iets zodanigs, zoiets. wat (vnw) : dat, dewelke, hetgeen, hetwelk, welk, welke.
Dit in overweging nemend, welk woord heeft de meeste synoniemen?
Denk aan fiets, velo en rijwiel, waarvan het eerste in algemeen gebruik is, het tweede een regionale variant uit België en het derde een verouderde term uit het ambtelijk taalgebruik in Nederland.

Wat zijn synoniemen en antoniemen?

Synoniemen zijn twee woorden die hetzelfde betekenen. Antoniemen zijn woorden die het tegengestelde betekenen. Homoniemen zijn woorden die twee betekenissen hebben.

Door Tolkan Panarella

Wat is ten behoeve van? :: Waardoor wordt de kwaliteit van een procesmodel bepaald?
Handige links