Huis > W > Wat Is Het Synoniem Van Lokken?

Wat is het synoniem van lokken?

aanlokken, aantrekken, verlokken. als synoniem van een ander trefwoord: verleiden (ww) : aanlokken, in de verleiding brengen, in verleiding brengen, lokken, meelokken, verlekkeren, verlokken, versieren, verzoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is synoniem met?

Synoniem zijn met en synoniem zijn met hetzelfde zijn beide correct. Synoniem zijn met is gebruikelijker.

Mensen vragen ook: wat mij aanspreekt synoniem?

aanspreken, aanstaan, behagen, bevallen, plezieren, verblijden, vergenoegen, verheugen, zinnen.
Hoe noem je iemand die veel aan anderen denkt?
Narcisme is gedrag dat wordt gekenmerkt door een obsessie met het eigen uiterlijk of de eigen persoonlijkheid, een overdadige zelfbewondering, egoïsme, drang tot overheersing, niet-realistische ambitie en een gebrek aan empathie. Iemand die narcistisch gedrag vertoont is een narcist.

Mensen vragen ook: hoe noem je iemand die snel actie onderneemt?

Een "doener" is iemand die snel actie onderneemt. Ze zijn besluitvaardig en aarzelen niet om dingen voor elkaar te krijgen. Doeners worden vaak gezien als leiders en worden gerespecteerd om hun vermogen om de leiding te nemen en dingen gedaan te krijgen. Bovendien, wat zijn je lokken? Er zijn vele soorten sloten, maar de meest voorkomende zijn hangsloten, nachtsloten en deurknopsloten. Hangsloten zijn het eenvoudigste type slot en worden vaak gebruikt voor de beveiliging van poorten, hekken en schuurtjes. Deadbolts zijn veiliger dan hangsloten, en worden vaak gebruikt op deuren die leiden naar huizen en bedrijven. Knopsloten zijn het meest gebruikte type slot op deuren en worden meestal gecombineerd met een nachtslot voor extra veiligheid.

Gerelateerde artikelen

Is een pre synoniem?

Gunst, pre, voorrang, voorkeursbehandeling, voorrang, plus, pre, voordeel.

Wat betekent lokken?

(lokte, heeft gelokt), 1. doormiddel van iets dat de zinnen streelt, met de neigingen strookt of de begeerte prikkelt, opwekken om naderbij of ergens te komen: zij lokte de hond naar zich toe; 2. (een zaak) ergens doen komen door slimheid, door een middel dat de zinnen streelt: een glimlach op de lippen lokken; 3.
Wat betekent het als iets je aanspreekt?
spreken tot om te krijgen of om terecht te wijzen of om rekenschap te vragen.

Wat mij zo aanspreekt in de functie?

Wat je aanspreekt in de functie

Bestudeer de vacature grondig en formuleer voor jezelf een aantal punten die jou erg interessant lijken en hoe deze bij jouw ambities passen. Denk bijvoorbeeld aan het werken in een internationale context, de diversiteit aan taken, of de aangeboden verantwoordelijkheid.
Wat betekent het spreekt me aan?
Aanspreken - (sprak aan, heeft aangesproken), het woord tot iem. richten om een gesprek te voeren of in eene rede toespreken; - iem. met freule aanspreken, dien titel geven; - iem.

Bovendien, wat is een voorbeeld van een synoniem?

Voorbeelden van synoniemen zijn: Kapot - stuk. Hollen - rennen. Maar - echter.

Door Durand

Kun je je hierin vinden betekenis? :: Wat is mijn IP adres thuis?
Handige links