Huis > K > Kan Mijn Bose Box Niet Vinden?

Kan mijn Bose box niet vinden?

Verwijder op het Bluetooth®-apparaat alle vermeldingen van uw Bose-product uit het Bluetooth-menu. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken. In het Bluetooth-menu van het Bluetooth-apparaat vindt u een lijst met Bluetooth-producten die eerder zijn verbonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe werkt de bose music app?

Met de Bose Music-app sla je gemakkelijk je favoriete afspeellijsten of radiozenders op als preset om deze razendsnel via de app, de knoppen op je luidspreker of de afstandsbediening van je soundbar af te spelen. Speel overal in huis dezelfde muziek af in elke ruimte andere muziek. De keuze is aan jou. Kun je een soundbar resetten? Uw Soundbar resetten

Houd de knoppen + (volume omhoog), (aan/uit) en (input select (ingang selecteren)) op het apparaat langer dan 5 seconden ingedrukt om het systeem te resetten. Haal het netsnoer van de tv uit het stopcontact en steek het vervolgens weer in het stopcontact.

Hoe verbind ik Bose met Iphone?

Om Bose met Iphone te verbinden, moet u deze stappen volgen:
1. Open de app Instellingen op uw iPhone.
2. Tik op Bluetooth.
3. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
4. 4. Tik op het Bose-product waarmee u verbinding wilt maken.
5. 5. Voer de pincode voor uw Bose-product in als daarom wordt gevraagd.
6. Uw Bose-product en iPhone zijn nu verbonden. Dus, waarom kan ik geen verbinding maken met bluetooth? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met bluetooth. Een reden zou kunnen zijn dat de bluetooth op uw apparaat is uitgeschakeld. Een andere reden kan zijn dat de bluetooth op het apparaat waarmee u probeert te verbinden is uitgeschakeld. Bovendien kan de bluetooth-verbinding soms worden onderbroken door een WiFi-signaal, dus zorg ervoor dat uw WiFi is uitgeschakeld wanneer u probeert te verbinden met bluetooth. Als je nog steeds problemen hebt om verbinding te maken met bluetooth, is het raadzaam om beide apparaten opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, kan geen verbinding maken met bose soundtouch?

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding.
Hoe werkt de Bose SoundTouch? Met de Bose SoundTouch en Bose Soundlink heeft het merk speakers om muziek te streamen. Bij Bose SoundLink is dit mogelijk via Bluetooth, Bij Bose SoundTouch kan je naast Bluetooth ook streamen via WIFI en Spotify Connect. Ook is bij Bose SoundTouch het streamen naar meerdere speakers tegelijk mogelijk.

Hoe verbind ik Spotify met Bose?

Om een account toe te voegen

  1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Mijn Bose in linksboven.
  2. Tik op het pictogram Mijn account.
  3. Raak muziekservices beheren aan.
  4. Tik op nieuwe service toevoegen.
  5. Blader naar het Spotify -pictogram en tik erop.
  6. Volg de instructies van de app om je Spotify-account aan te maken.
Men kan zich ook afvragen: welke app voor bose soundlink? One might also ask: which app for bose soundlink?
De meeste mensen gebruiken de Bose Connect-app om de Bose SoundLink te bedienen. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Welk Bose systeem heb ik?

In order to determine which Bose system you have, you will need to look at the model number on the back of the unit. The first two digits of the model number will indicate the product line. The following table lists the various Bose product lines and their corresponding model numbers:
Product Line Model Number
Wave Radio I or II AWR1-1W or AWR1-2W
Wave Music System MWS1-1W
Acoustic Wave Music System II AWMS2-1W
Lifestyle V20, V30, V35, V50, 125, 135, 235, 325, 535
2.1 Home Theater 321, 520
5.1 Home Theater 520, 7.1
Surround Sound Speaker System 151, 161, 251, 251p, 350, Lifestyle 12, Lifestyle 25, Lifestyle 28, Lifestyle 35, Lifestyle 38, Lifestyle 48, Lifestyle 50
If you cannot find the model number, or if the model number does not correspond to any of the product lines listed above, please contact Bose customer service for assistance.

Door Surbeck Badia

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn soundbar het niet? :: Wat zijn goede oortjes voor Samsung?
Handige links