Huis > W > Welke Optie Hoef Je Niet Handmatig Uit Te Voeren Excel?

Welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren Excel?

Klik op het tabblad Bestand op Opties. en klik vervolgens op Excel opties. Klik opGeavanceerd en schakel onder Bewerkingsoptieshet selectievakje Automatisch een decimaalteken invoegen in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe bewerk je een alleen-lezen document?

Open uw alleen-lezen document in de MS Word programma. Wanneer het wordt geopend, zoekt u het tabblad met de tekst Ontwikkelaar bovenaan en klik erop. U vindt verschillende opties om uit te kiezen op het volgende scherm. Kijk naar de Beschermen bovenaan en klik op de optie die zegt Beperken bewerken. Vervolgens, hoe een lijn vastzetten in excel? Vastzetten van de bovenste rij met de titel: Klik op Bovenste rij blokkeren. Vastzetten van meerdere rijen: Klik eerst in de eerste cel onder de rijen die u geblokkeerd wilt hebben. Klik vervolgens op Titelblokkering en de rijen boven deze cel blijven vaststaan. Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren.

Hoe haal je read only weg?

Het alleen-lezen kenmerk kan in Windows 10 uit een bestand of map worden verwijderd met de opdracht attrib in Opdrachtprompt. Om het alleen-lezen kenmerk van een bestand te verwijderen, gebruikt u de volgende opdracht: attrib -r bestandsnaam. Om het alleen-lezen kenmerk van een map te verwijderen, gebruikt u de volgende opdracht: attrib -r mapnaam. Dit in overweging nemend, wat is de laatste versie van excel? Excel 2016 is de laatste versie van excel.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, waarom kan ik mijn excel bestand niet opslaan?

Start Windows opnieuw op in de veilige modus en probeer de werkmap op te slaan op de lokale harde schijf. Als u een netwerklocatie gebruikt om uw werkmap op te slaan, start u Windows opnieuw in de veilige modus met netwerkondersteuning, en probeert u op te slaan. Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Dit in overweging nemend, waarom werkt gegevensvalidatie niet?

Het werkblad is beveiligd of wordt gedeeld: U kunt geen instellingen voor gegevensvalidatie wijzigen als uw werkmap is beveiligd of wordt gedeeld. U moet eerst het delen stoppen of de beveiliging van de werkmap opheffen. Dit in overweging nemend, hoe vervolgkeuzelijst maken excel? Als je een drop-down list wilt maken in Excel, moet je eerst een tabel maken met alle mogelijke waarden die in de drop-down list moeten komen. Vervolgens selecteer je de cel(len) waar je de drop-down list wilt invoegen. Ga vervolgens naar het tabblad Invoegen en klik op 'Drop-down list'. In het venster dat verschijnt, selecteer je de tabel met de mogelijke waarden die je eerder hebt gemaakt. Klik vervolgens op 'OK'.

Bovendien, hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van excel?

In Excel kun je een drop-down lijst maken door Data > Data Validation te gebruiken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de lijst te vullen met cellen die naast elkaar staan. Als je een waarde uit de drop-down lijst selecteert, worden de andere cellen automatisch gevuld.

Door Tortosa

Vergelijkbare artikelen

Kan Excel Bestand niet bewerken? :: Waar zit het Paragraafteken?
Handige links