Huis > H > Hoe Reken Je Een Kruistabel Uit?

Hoe reken je een kruistabel uit?

Bij een kruistabel vermenigvuldig je de schuinen en dan deel je door het laatste getal. Je doet dan dus: 1 x 128 ÷ 8 = ? = 16, 1 mol zuurstof weegt dus 16 gram.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe reken je van binair naar decimaal?

De eerste methode is een korte deling door twee en de tweede methode is een vergelijking met afnemende machten van twee en aftrekking.

Hoe maak je een kruistabel in spreadsheet?

Handmatig een draaitabel maken

  1. Open de spreadsheet in Spreadsheets en selecteer de kolommen met de gegevens die u wilt analyseren.
  2. Klik op Invoegen.
  3. Kies onder Invoegen in waar de draaitabel moet worden geplaatst.
  4. Klik op Maken.
Welke formule gebruiken in Excel? Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3

Hoe maak je een tabel in Excel?

In Excel kunt u een tabel maken door een cel binnen uw gegevens te selecteren, vervolgens naar het tabblad Invoegen te gaan en Tabel te kiezen. Er verschijnt dan een dialoogvenster Tabel maken, waarin u het ontwerp en de eigenschappen van uw tabel kunt aanpassen. Hoe verwijder je een draaitabel in Excel? In Excel kunt u een draaitabel verwijderen door de draaitabel te selecteren en vervolgens op de toets Delete op uw toetsenbord te drukken.

Gerelateerde artikelen

Waarom gebruik je een kruistabel?

Een kruistabel wordt in de statistiek gebruikt om snel een algemeen visueel inzicht te krijgen in het verloop van en de mogelijke relatie tussen twee of meer variabelen. Het meetniveau is nominaal of ordinaal.

Dit in overweging nemend, hoe excel vernieuwen?

Als u een werkblad wilt vernieuwen, drukt u op Ctrl +F5. Als u een werkmap wilt vernieuwen, drukt u op Ctrl + Alt + F5. Waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen? Selecteer de tabel. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op de tab Ontwerpen.

Hoe kolommen verplaatsen in draaitabel?

De volgorde van items in een rij of kolom wijzigen

Klik in de draaitabel met de rechtermuisknop op het rij- of kolomlabel of het item in een label, wijs Verplaatsen aan en gebruik vervolgens een van de opdrachten in het menu Verplaatsen om het item te verplaatsen naar een andere locatie.
Wat is een veld in Excel? Een veld in Excel is een categorie van gegevens die u wilt bijhouden in uw werkblad. Elk veld heeft een unieke naam en bevat een rij met gegevens. U kunt velden maken voor alle categorieën van gegevens die u wilt bijhouden, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam, productnummer, prijs, aankoopdatum, gebruikersnaam, wachtwoord, enz.

Dienovereenkomstig, hoe zet je de eerste rij vast in excel?

Om de eerste rij vast te zetten in Excel, ga je naar 'View' en selecteer je 'Freeze Panes'. Daarna kies je in het menu 'Freeze Top Row'.

Door Blane

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je draaitabellen in Excel? :: Wat doet een draaitabel?
Handige links