Huis > H > Hoe Verwijder Ik Dubbele Foto's Van Mijn Iphone?

Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone?

Om op je iPhone (of iPad) dubbele foto's te verwijderen volg je deze stappen.

  1. Start de app Remo Duplicate Photos Remover en tik op 'Scan';
  2. De app gaat nu je foto's scannen, wacht tot dit klaar is;
  3. Je krijgt een overzicht te zien met het aantal dubbele foto's, tik op 'OK';

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, waarom staan foto's dubbel op iphone?

Had het ook, bij de HDR functie uit te zetten is het opgelost. Als je met HDR een foto maakt, staat er standaard een optie aan dat je de orginele foto behoud, en die met HDR. Dit kun je wel ergens uitzetten. Hoe dubbele foto's verwijderen OneDrive? Dubbele bestanden in OneDrive

  1. Selecteer Start, typ 'referenties' en selecteer vervolgens Referentiebeheer.
  2. Selecteer het tabblad Windows-referenties.
  3. Ga onder Algemene referenties naar alle vermeldingen met 'OneDrive-referenties in cache' en verwijder deze.
  4. Start OneDrive opnieuw.

Wat is consolideren in Excel?

Consolideren in Excel is een functie waarmee u gegevens uit meerdere bronnen kunt combineren in een enkele Excel-werkmap. U kunt consolidatie gebruiken om gegevens uit meerdere werkbladen samen te vatten, gegevens uit meerdere werkmappen te consolideren of zelfs gegevens van een webpagina te consolideren. Hoe gebruik je de als functie in Excel? Om de als-functie in Excel te gebruiken, moet u eerst de cel of het celbereik selecteren waarop u de functie wilt toepassen. Klik vervolgens op de knop Als functie op de werkbalk van Excel. Er verschijnt een dialoogvenster. Selecteer in het dialoogvenster de cel of het celbereik waarop u de functie wilt toepassen. Klik ten slotte op de knop OK.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe vaak komt een waarde voor in een kolom excel?

Tellen hoe vaak één bepaalde waarde voorkomt door de AANTAL. ALS-functie te gebruiken. Gebruik de functie AANTAL. ALS om te tellen hoe vaak een specifieke waarde voorkomt in een reeks cellen. Bovendien, hoe verwijder ik dubbele contacten iphone? Dubbele contacten verwijderen

  1. Maak een kopie van de contacten.
  2. Open Contacten.
  3. Selecteer in het Kaart-menu de optie 'Kaart' > 'Zoek dubbele vermeldingen'.
  4. Klik op 'Voeg samen' wanneer u hierom wordt gevraagd.
  5. Herhaal stappen 2 en 3 tot geen dubbele contacten worden gevonden.

Bovendien, waarom staan contacten dubbel?

Bijvoorbeeld als je op je nieuwe telefoon al handmatig een aantal telefoonnummers van familie en vrienden hebt toegevoegd. Zet je vervolgens de contacten van je oude telefoon over? De contacten die je daarvoor al zelf toevoegde, komen dan dubbel in de contactenlijst van je nieuwe telefoon te staan. Hoe kan je al je contacten verwijderen op Iphone? Open het telefoonapplicatie en ga naar het tabblad "Contacts". Scroll naar beneden en tik op "Select All". Er zal een pop-upvenster verschijnen met de optie "Delete All Contacts". Tik op de knop "Delete All Contacts" en al je contacten zullen worden verwijderd.

Hoe kan je cellen samenvoegen?

In Excel, there are several ways to merge cells. The most common way is to select the cells that you want to merge, and then click the "Merge & Center" button on the Home tab. You can also use the "Merge Across" or "Merge Cells" command on the "Alignment" tab.

Door Drugge Jellerson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de duurste telefoon in Nederland? :: Hoe filter je dubbele namen uit Excel?
Handige links