Huis > W > Waar Vind Ik Mijn E-Mail Instellingen?

Waar vind ik mijn e-mail instellingen?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke mailadressen gebruikt Apple?

Tijdens het registreren van je iPhone, iPad, iPod, Mac, het aanmaken van een iCloud account of bij de registratie van een App Store account heb je een Apple ID nodig. Deze is vaak een Apple e-mailadres, denk hierbij aan een @me.com of @icloud.com. Dit in overweging nemend, wat is de email van icloud? Met Mail op iCloud.com kun je e-mailberichten zowel versturen als ontvangen vanaf je iCloud Mail-account met een webbrowser. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mail versturen en ontvangen vanaf een aangepast e-maildomein (niet beschikbaar in alle landen of regio's).

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam?

Uw Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot alle Apple diensten. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunt u deze opzoeken. Wat gebeurt er als je uitlogt bij Apple ID? Wanneer u zich afmeldt bij Apple ID, is uw apparaat niet langer gekoppeld aan uw Apple ID. Dit betekent dat u geen toegang meer hebt tot het materiaal dat aan uw Apple ID is gekoppeld, zoals muziek, boeken, apps en meer. Om weer in te loggen, moet u uw Apple ID en wachtwoord invoeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe inloggen met andere Apple ID?

De Apple ID wijzigen die u gebruikt voor het delen van aankopen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' en klik op 'Delen met gezin'.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Account'.
  4. Wis de Apple ID die wordt vermeld en voer vervolgens de Apple ID en het wachtwoord in die u wilt gebruiken.
Bovendien, hoe verwijder ik mijn apple id van mijn iphone? Apple ID verwijderen: zo doe je dat
  1. Ga naar de Apple ID-inlogpagina en vul je gegevens in;
  2. Kies onderaan voor 'Je account verwijderen';
  3. Bevestig je keuze en geef eventueel een reden van verwijdering op;
  4. Noteer de toegangscode of print de pagina: misschien verander je nog van gedachten.

Hoe weet je of je een virus hebt iPhone?

Download Kaspersky Security Cloud for iOS

Beveilig je telefoon met Kaspersky Security Cloud for iOS. Deze software biedt onmisbare beveiliging. Je ontvangt bijvoorbeeld meldingen over relevante beveiligingsincidenten en een tool die controleert welke instellingen voor kwetsbaarheden zorgen.
Trouwens, hoe kom ik erachter of mijn iphone gehackt is? Om te achterhalen of je iPhone is gehackt, kun je de volgende stappen ondernemen:
1. Ga naar de Instellingen-app op je iPhone.
2. Selecteer 'Touch ID & Passcode'.
3. Als je een pincode hebt ingesteld, voer deze dan in.
4. Scroll naar beneden en kijk of er onder 'Allowed Passcode Delays' een wachttijd is ingesteld. Als dit het geval is, betekent dit dat iemand een poging heeft gedaan je toestel te unlocken met een onjuiste pincode. Dit kan een indicatie zijn dat je toestel is gehackt.
5. Ga verder naar 'Reset All Settings'. Dit zal alle instellingen op je toestel resetten, maar je gegevens zullen intact blijven.
6. Als je toestel na het resetten van de instellingen nog steeds wordt gehackt, neem dan contact op met Apple of een andere IT-professional.

Hoe weet je of je een virus hebt op je iPhone?

De meeste virussen die iPhones aantasten, komen van websites of apps die niet door Apple zijn goedgekeurd. Als je een verdachte website bezoekt of een verdachte app downloadt, kun je een virus oplopen. Apple heeft een aantal tools om virussen tegen te gaan, maar er zijn ook een aantal tekenen waaraan je kunt zien of je een virus hebt opgelopen.
Als je iPhone plotseling trager wordt, is het een teken dat er iets niet goed is. Een virus kan ervoor zorgen dat je iPhone trager wordt omdat het de batterij sneller leegt en de processor harder moet werken. Als je iPhone vaker vastloopt of apps niet meer goed werken, is dat ook een teken van een virus.
Een ander teken van een virus is als er ongewone pop-ups of advertenties op je scherm verschijnen. Als je iPhone ook nog eens veel batterij gebruikt of oververhit raakt, is dat een sterker teken dat er iets niet goed is.
Als je vermoedt dat je een virus hebt opgelopen, kun je een aantal dingen doen. Eerst kun je proberen de app te verwijderen waarmee je het virus hebt opgelopen. Als dat niet werkt, kun je ervoor kiezen om je iPhone te resetten. Dit zal erv

Door Kelly Potulski

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op Gmail? :: Kan je een adres opvragen bij de gemeente?
Handige links