Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Oude Imac Inleveren?

Waar kan ik mijn oude iMac inleveren?

Bij Apple kun je heel makkelijk je devices inleveren en laten recyclen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat kun je allemaal met een iMac?

Een iMac is interessant voor jou als...

  • ...je meer rekenkracht nodig hebt dan een MacBook of laptop kan bieden, bijvoorbeeld voor het bewerken van video's, muziek of grote datasets.
  • je op zoek bent naar een extra groot scherm met hoge resolutie.
  • je een eyecatcher zoekt in je interieur.
Kan ik mijn oude Mac updaten? Als uw Mac niet compatibel is met de nieuwste macOS-versie, kunt u mogelijk wel upgraden naar een eerdere macOS-versie, zoals macOS Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra.

Kan harde schijf niet verwijderen Mac?

Als u problemen hebt met het verwijderen van een harde schijf van uw Mac, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of de schijf goed is aangesloten op de computer. Als het een desktop Mac is, moet de schijf zijn aangesloten op de voeding. Als het een laptop is, moet de schijf op de computer zijn aangesloten via een USB- of Thunderbolt-poort. Als de schijf goed is aangesloten, maar u kunt hem nog steeds niet verwijderen, moet u uw computer misschien opnieuw opstarten. Zodra uw computer opnieuw is opgestart, probeert u de schijf opnieuw te verwijderen. Als u de schijf nog steeds niet kunt verwijderen, moet u mogelijk een hulpmiddel gebruiken om de schijf uit te werpen. Mensen vragen ook: hoe maak ik een kopie van een dvd op mijn mac? De beste manier om een DVD te kopiëren op een Mac is om de ingebouwde DVD kopieerfunctie in het Mac OS te gebruiken. Deze is te vinden in de map Toepassingen onder Hulpprogramma's. Om deze functie te gebruiken, plaatst u de DVD die u wilt kopiëren in het DVD-station van uw computer. Open vervolgens het programma Schijfhulpprogramma en selecteer het DVD-station in de zijbalk. Klik op de knop "New Image" en selecteer de optie "DVD/CD master" in het vervolgmenu. Geef een naam en locatie op voor het imagebestand en klik op de knop "Opslaan". Het imagebestand wordt aangemaakt en u kunt dit bestand vervolgens gebruiken om een nieuwe DVD te branden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, welke partitie indeling mac?

Op de mac kies je het best voor GUID als partitie indeling, Mac OS Uitgebreid wanneer het een rotatie harde schijf betreft, APFS (niet AFPS) wanneer het om een SSD gaat. Kies voorts voor niet-hoofdlettergevoelig. Of je wilt coderen of niet hangt van je eigen ideeën over bescherming van je gegevens af. Wat te doen met kapotte macbook? Daarom kan je je kapotte of oude Macbook verkopen aan ons. Hierbij verdien jij geld en zorgen wij ervoor dat jouw Macbook gerecycled wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkende of niet-werkende Macbook in te ruilen voor een nieuwer model. Vul ons formulier in en wij laten je weten wat jouw Macbook waard is.

Welk type iMac heb ik?

Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode. Voer dit serienummer vervolgens in op de pagina 'Controleer dekking' om uw model te vinden. Je kunt ook vragen wat is de command toets op mac? De command-toets (cmd) op een Mac is de toets die gebruikt wordt om sneltoetsen in te stellen en uit te voeren. De cmd-toets wordt gebruikt in combinatie met andere toetsen om verschillende taken uit te voeren.

Hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen?

Om je telefoon opnieuw in de fabrieksinstellingen te zetten, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar de 'Instellingen' app op je telefoon.
2. Scroll naar beneden en tik op 'Algemeen'.
3. Tik vervolgens op 'Reset'.
4. Selecteer 'Wis alle inhoud en instellingen'.
5. Bevestig je keuze door 'Wis alles' te selecteren.
Je telefoon zal nu opnieuw opgestart worden en zal teruggezet zijn naar de fabrieksinstellingen.

Door Carisa

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iPhone 4 terug naar fabrieksinstellingen? :: Wat moet ik doen als ik mijn Mac verkoop?
Handige links