Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Fitbit Account?

Waar vind ik mijn Fitbit account?

Fitbit

  1. Tik op het tabblad Vandaag en tik op je profielfoto.
  2. Tik op de tegel met je naam.
  3. Tik op Persoonlijk.
  4. Tik op de informatie die je wil wijzigen en breng je wijzigingen aan.
  5. Tik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe fitbit luxe aanzetten?

Verbind de Luxe eerst met de oplaadkabel om deze in te stellen. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op? Sluit je apparaat aan. Vervolgens maak je een Fitbit-account aan of log je in en sluit je je tracker aan. Hoe krijg ik mijn Fitbit aan? Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

  1. Veeg op het startscherm naar links naar het scherm Instellingen.
  2. Tik op Instellingen. Afsluiten en bevestig je keuze.
  3. Druk op een willekeurige knop om de Blaze weer aan te zetten.
  4. Synchroniseer je tracker zodra je deze weer aanzet. Doe je dit niet, dan kan de tijd onjuist zijn.

Hoe verbind ik mijn Fitbit met mijn iPhone?

Het eerste wat je moet doen is je Fitbit in de koppelmodus zetten. Om dit te doen, opent u de Fitbit-app en tikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op de optie "Een apparaat instellen". Zoek vervolgens je Fitbit in de lijst met beschikbare apparaten en tik erop. Zodra je Fitbit in de koppelmodus staat, zou je een bericht moeten zien met de tekst "Klaar om te koppelen".
Als je een iPhone 5 of nieuwer gebruikt, kun je je Fitbit via Bluetooth met je iPhone verbinden. Om dit te doen, zorg je ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone. Open vervolgens de Fitbit-app en tik op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek. Tik op de optie "Een apparaat instellen" en zoek je Fitbit in de lijst met beschikbare apparaten. Tik erop om te beginnen met koppelen.
Als je een iPhone 4s of ouder gebruikt, moet je je Fitbit met je iPhone verbinden via de Fitbit Connect app. Download hiervoor de Fitbit Connect app uit de App Store. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en logt u in met uw Fitbit-account. Sluit vervolgens je Fitbit aan op je computer met de USB-oplaadkabel. Zodra uw Fitbit is aangesloten, vraagt de app u om uw apparaat in te stellen. Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien. Dienovereenkomstig, waarom registreert fitbit geen slaap? Fitbit registreert geen slaap omdat het niet over de nodige sensoren beschikt om slaap bij te houden. Fitbit-apparaten zijn uitgerust met versnellingsmeters, die beweging bijhouden. Hoewel versnellingsmeters kunnen worden gebruikt om de slaap te schatten, zijn ze niet zo nauwkeurig als speciale slaaptrackers.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik mijn Fitbit helderder?

Veeg vanaf de wijzerplaat omlaag en open de Instellingen-app . Tik op een instelling om deze aan te passen. Veeg omhoog om de volledige lijst met instellingen te bekijken. Schakel de instelling Scherm dimmen in om de helderheid van het scherm te verlagen. Dienovereenkomstig, wat is waterslot bij fitbit? Wat is de waterslotinstelling op mijn Fitbit-apparaat? Schakel de waterslotinstelling in als je in het water bent, bijvoorbeeld als je aan het douchen of zwemmen bent, om te voorkomen dat de knoppen op je tracker worden geactiveerd. Als het waterslot is ingeschakeld, zijn je scherm en knoppen vergrendeld.

Vervolgens, hoe gaat scherm fitbit aan?

Scherm

  1. Veeg op de wijzerplaat omlaag voor toegang tot de snelle instellingen.
  2. Tik op de Instellingen-app Scherm-instellingen. Scherm altijd aan.
  3. Tik op Scherm altijd aan om de instelling in of uit te schakelen.
Dienovereenkomstig, is een fitbit goed? Ja, een fitbit is een goede manier om in shape te blijven. Het houdt bij hoeveel stappen je neemt, hoeveel calorieën je verbruikt en hoeveel je slaapt. Dit geeft je inzicht in je fysieke activiteiten en helpt je om gezond te blijven.

Dus, waarom is mijn fitbit zo snel leeg?

De reden dat je Fitbit zo snel leeg raakt, is omdat het apparaat veel stroom verbruikt. Het apparaat maakt gebruik van een draadloos netwerk om te communiceren met andere Fitbits en met de Fitbit-app. Dit betekent dat het apparaat continue stroom moet hebben om te kunnen werken. Daarnaast maakt het apparaat ook gebruik van sensoren om je activiteiten bij te houden. Deze sensoren verbruiken ook stroom.

Door Darla

Vergelijkbare artikelen

Hoe Fitbit automatisch synchroniseren? :: Hoe reset je een Fitbit charge 2?
Handige links