Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Foto's Plaatsen?

Waar kan ik mijn foto's plaatsen?

Met Google Foto's kun je al je foto's of een selectie van foto's uploaden naar Google Foto's, ze rangschikken in albums, er collages en animaties van maken en ze met anderen delen. Standaard is alles wat je erop zet privé, dus onzichtbaar voor anderen. Pas tijdens het delen beslis je zelf wie welke foto's mag zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe foto's verzamelen?

De app Foto's in Windows 10 verzamelt foto's van uw pc, telefoon en andere apparaten en plaatst ze op één plek waar u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Als u wilt beginnen, typt u in het zoekvak op de taakbalk foto's en selecteert u vervolgens de app Foto's in de resultaten. Hoe deel je een album op iPhone? Ga naar het tabblad 'Albums' en tik op de knop 'Voeg toe' . Tik op 'Nieuw gedeeld album'. Geef het gedeelde album een naam en tik op 'Volgende'. Kies uit uw contacten de personen die u wilt uitnodigen of typ een e-mailadres of iMessage-telefoonnummer.

Je kunt ook vragen hoe kan ik bestanden delen?

Hoe kan ik bestanden delen?
Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden te delen. Eén manier is om een website of dienst voor het delen van bestanden te gebruiken. Hiermee kunt u uw bestand uploaden naar een centrale locatie en vervolgens een link naar het bestand met anderen delen. Een andere manier is het gebruik van een programma voor het delen van bestanden, waarmee u bestanden rechtstreeks tussen computers kunt delen. Hoe kun je met een afbeelding zoeken op Google? Om te zoeken met een afbeelding op Google, kunt u ofwel:
1. Ga naar images.google.com en klik op het camerapictogram in de zoekbalk. Plak vervolgens de URL van een afbeelding of upload een afbeelding vanaf uw computer.
2. Ga naar een andere Google-zoekpagina (bijv. www.google.com) en klik op het camerapictogram in de zoekbalk. Plak vervolgens de URL van een afbeelding of upload een afbeelding vanaf uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waar kan ik gratis foto's opslaan?

Een back-up van foto's maken in Dropbox is eenvoudig en gebeurt direct. Het enige dat je hoeft te doen, is je foto's opslaan in Dropbox. Er wordt onmiddellijk een back-up van gemaakt in de cloud vanaf je iPhone, Android, Windows of Mac en je foto's zijn toegankelijk op al je apparaten. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik foto's op volgorde? Foto's rangschikken

  1. Start de Verkenner.
  2. Klik op de map Afbeeldingen. Sorteer de foto's als volgt op datum: Windows 10: klik bovenin het menu op Beeld > Sorteren op > Aanmaak datum.
  3. De afbeeldingen staan op datum achter elkaar. Kies of de eerste foto de meeste recente moet zijn of juist de oudste.

Hoe krijg ik mijn foto's van mijn iPhone op de computer?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Als je foto's wilt terugzetten, moet je ze eerst downloaden van de site waar ze zijn opgeslagen. Vervolgens kun je ze openen in een fotobewerkingsprogramma om ze te bewerken en te verbeteren. Als je geen fotobewerkingsprogramma hebt, kun je ze gratis downloaden op internet.

Hoe zet je foto's in een map?

Om foto's in een map te plaatsen, moet je eerst de map openen waarin je ze wilt plaatsen. Klik daarna met de rechtermuisknop op een lege plek in de map en selecteer "Nieuwe afbeelding" in het menu dat verschijnt. Navigeer vervolgens naar de locatie waar de afbeeldingen zich bevinden die u wilt toevoegen aan de map en selecteer de afbeeldingen. Klik ten slotte op "Openen" en de afbeeldingen zullen in de map worden geplaatst.

Door Awad Liskey

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je foto's van je camera op de computer? :: Is Samsung cloud hetzelfde als galerij?
Handige links