Huis > H > Hoe Kom Je In De Cloud?

Hoe kom je in de cloud?

Een cloud-applicatie gebruik je als volgt: je opent een browser, logt in en gaat ermee aan de slag. Zo kan een vertegenwoordiger in de buitendienst die gebruikmaakt van cloud-gebaseerde CRM alle benodigde informatie op een mobiel apparaat bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Je hebt een Google-account nodig om foto's te maken. U kunt zowel de laptop als de foto-app op uw telefoon gebruiken. De informatie is te vinden op de site.

Hoe bewaren jullie foto's?

Op internet zijn er meerdere websites waar je gratis opslagruimte kan gebruiken om je foto's te bewaren. Picasa, Dropbox en Google Drive zijn enkele bekende voorbeelden. Het is ook aan te raden om steeds je fotomappen te bewaren op een dvd of externe harde schijf. Zo heb je steeds een backup online en eentje offline. Kan je aangifte doen als iemand je filmt? Je hoeft geen waarschuwing te geven dat je aan het filmen bent wanneer de camera mobiel is. In dit geval hebben we te maken met vrijheid van informatiegaring, beter bekend als vrijheid van meningsuiting.

Is het toegestaan om iemand te filmen?

Het hangt af van de situatie en de jurisdictie. Als u zich op een openbare plaats bevindt, is het over het algemeen toegestaan iemand te filmen zolang u geen inbreuk maakt op zijn redelijke verwachting van privacy. U mag bijvoorbeeld niet iemand in een badkamer of kleedkamer filmen. Daarnaast zijn er in sommige rechtsgebieden wetten tegen het filmen van mensen zonder hun toestemming, dus het is belangrijk om de wetten in uw omgeving te controleren. Heb je het recht om politie te filmen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het rechtsgebied waarin u filmt. In het algemeen echter, zolang u de politieagenten niet hindert bij de uitvoering van hun taken, en u geen andere wetten overtreedt (zoals huisvredebreuk), zou u de politie moeten kunnen filmen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Open de app Foto's en tik op het tabblad Bibliotheek om uw foto's te bekijken. tik op het tabblad Albums om Mijn albums, Personen en plaatsen, mediatypen en Hulpprogramma's te bekijken. U kunt meer lezen over het materiaal dat u deelt.

Mensen vragen ook: wat is het recht op afbeelding?

Het recht op afbeelding vloeit voort uit de regelgeving ter bescherming van het privéleven en artikel XI. 174 van het Wetboek van economisch recht. Volgens deze regelgeving moet iemands toestemming worden gevraagd om zijn afbeelding vast te leggen, tentoon te stellen of te reproduceren. Bovendien, waarom mag je geen fotos plaatsen zonder toestemming? Wanneer iemand een foto van jou gebruikt, of het nou een foto uit jouw hand of een foto van jezelf is dan maakt diegene inbreuk op jouw auteursrecht. Dit geldt ook wanneer de foto bewerkt is. Een filtertje over de foto heen plaatsen zal de inbreukmaker dus niet ontdoen van het inbreuk maken op jouw auteursrecht.

Waar foto's publiceren?

Wil je gewoon je vakantiefoto's snel op internet hebben zonder teveel poespas, dan is een site als Photobucket erg interessant. Wil je meer met fotografie, een gemeenschap hebben om je foto's mee te delen, dan is Flickr of Zooomr misschien iets meer voor jou. Hoe bestanden overzetten van Samsung naar PC? Om bestanden van je Samsung-telefoon naar je pc te kopiëren, heb je een USB-kabel nodig. Sluit de kabel eerst aan op je telefoon, en plug daarna de andere kant van de kabel in je pc.
Je telefoon zal nu waarschijnlijk vragen of je de pc toegang wilt geven tot de telefoongegevens. Geef toestemming.
Je pc zal nu een nieuw drive op je telefoon tonen. Dubbelklik hierop om de inhoud van je telefoon te bekijken. Kopieer en plak de gewenste bestanden van je telefoon naar je pc.

Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10?

Als je foto's van je iPhone wilt overzetten naar je PC met Windows 10, dan kan dat op verschillende manieren.
Via de iCloud
Je kunt ervoor kiezen om je foto's automatisch via de iCloud te synchroniseren. Dit werkt als volgt:
1. Ga naar de instellingen van je iPhone en selecteer 'iCloud'.
2. Zorg ervoor dat de optie 'Foto's' is ingeschakeld.
3. Je foto's worden nu automatisch naar de iCloud gestuurd en zijn ook beschikbaar op je PC als je inlogt met je iCloud-account.
Via iTunes
Je kunt ook ervoor kiezen om je foto's handmatig via iTunes over te zetten. Dit werkt als volgt:
1. Sluit je iPhone aan met een USB-kabel aan je PC.
2. Start iTunes op je PC en selecteer je iPhone in het apparaatmenu.
3. Selecteer in het menu 'Foto's' en kies vervolgens voor de optie 'Synchroniseren met foto's'.
4. Selecteer de foto's die je wilt overzetten en klik op 'Toepassen'.

Door Nathan

Vergelijkbare artikelen

Wat kost het om foto's te digitaliseren? :: Hoe zet je foto's op het internet?
Handige links