Huis > H > Hoe Synchroniseer Ik Mijn Foto's?

Hoe Synchroniseer ik mijn foto's?

Back-up en synchronisatie aan- of uitzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je account.
  4. Selecteer Instellingen voor Foto's.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn iphone synchroniseren?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je fotos niet laden? Om de uitroepteken op je foto's te laten verdwijnen doe het volgende:
  1. Zorg er eerst dat jij voldoende opslagruimte op je iPhone hebt.
  2. Maak verbinding met een WiFi-netwerk.
  3. Ga nu naar de Instellingen van je telefoon.
  4. Tik nu op iCloud.
  5. Kies nu Instellingen > Foto's.
  6. Hier tik op Download en bewaar originelen.

Hoe krijg ik mijn foto's van mijn iPhone op de computer?

iPhones gebruiken de iTunes software om te synchroniseren met computers. Om foto's van je iPhone op je computer te krijgen, moet je je iPhone met een USB-kabel op je computer aansluiten. Zodra je iPhone is aangesloten, open je de iTunes software op je computer. In de linker zijbalk zou je je iPhone moeten zien onder het kopje Apparaten. Selecteer uw iPhone en klik vervolgens op het tabblad Foto's. Hier kunt u kiezen of u uw foto's met de computer wilt synchroniseren of niet. Als u ervoor kiest uw foto's te synchroniseren, worden de foto's op uw iPhone naar uw computer gekopieerd. Waarom synchroniseert iCloud niet? Er zijn een paar redenen waarom iCloud misschien niet synchroniseert. Een reden kan zijn dat de iCloud-synchronisatiefunctie is uitgeschakeld op een van uw apparaten. Om te controleren of iCloud-synchronisatie is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > iCloud. Als het is uitgeschakeld, tikt u op de schakelaar om het in te schakelen.
Een andere reden kan zijn dat u niet verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk. iCloud-synchronisatie vereist een Wi-Fi-verbinding om te kunnen werken. Om te controleren of u verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk, gaat u naar Instellingen > Wi-Fi. Als u niet verbonden bent, tikt u op de schakelaar om Wi-Fi in te schakelen.
Als iCloud-synchronisatie is ingeschakeld en u bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk, maar uw apparaten nog steeds niet synchroniseren, kan er een probleem zijn met uw iCloud-account. Probeer u af te melden bij uw iCloud-account en vervolgens weer aan te melden. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud. Tik op de knop Afmelden en meld u vervolgens weer aan met uw Apple ID en wachtwoord.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw iCloud-synchronisatiegegevens te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud. Tik op de knop Reset onderaan het scherm. Hierdoor worden al uw iCloud-gegevens gewist en begint het synchronisatieproces opnieuw.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, hoe kan ik mijn icloud synchroniseren?

Stappen om te synchroniseren:

Ga vervolgens in de Instellingen-app naar het iCloud-gedeelte. Hier zie je een lijst met apps die op al jouw apparaten kunnen worden gesynchroniseerd en je kunt voor elke aparte app de synchronisatie in- of uitschakelen.
Dienovereenkomstig, hoe foto's synchroniseren van iphone naar mac? Klik op het tabblad 'Foto's' onder de gegevens van het apparaat. Selecteer het aankruisvak naast 'Synchroniseer foto's naar je apparaat van' en selecteer vervolgens 'Foto's' of een map op de Mac. Kies of u alle foto's en albums of alleen geselecteerde albums wilt synchroniseren.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Waar kan ik mijn foto's vinden? U kunt uw foto's vinden in de map "Foto's" op uw computer. Als u geen foto's hebt opgeslagen op uw computer, kunt u ze vinden op een externe opslagapparaat of online.

Hoe kom ik van iCloud af?

De iCloud-dienst van Apple maakt het mogelijk om de inhoud van uw iDevice (iPhone, iPad, iPod touch of Mac) op te slaan en te synchroniseren met uw andere iDevices. iCloud is een handige dienst, maar soms wilt u er gewoon vanaf. Als u iCloud wilt verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de instellingen van uw iDevice.
2. Tik op uw naam bovenaan en selecteer vervolgens iCloud.
3. Tik op de knop 'iCloud uitschakelen' onderaan.
4. Selecteer vervolgens 'Bevestigen'.
5. Voer uw wachtwoord in als daarom gevraagd wordt.
6. iCloud is nu uitgeschakeld.

Door Tallulah Hurney

Vergelijkbare artikelen

Kan geen fotos importeren van iPhone naar Mac? :: Hoe kan ik foto's digitaliseren?
Handige links