Huis > H > Hoe Bestanden Overzetten Van Pc Naar Ipad?

Hoe bestanden overzetten van pc naar iPad?

Bestanden kopiëren van uw computer naar uw iOS- of iPadOS-app

  1. Selecteer in iTunes de app uit de lijst in het gedeelte 'Bestandsdeling'.
  2. Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe haal ik mijn foto's van mijn iPad?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen. Hoe zet je foto's van je computer naar iPhone? Foto's in iTunes op de pc met apparaten synchroniseren

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Foto's'.
  4. Schakel het selectievakje 'Foto's synchroniseren' in en kies een album of map uit de keuzelijst.

Waar staan de foto's op de iPad?

De foto's staan in de Foto's app op de iPad. Hoe kan ik bestanden opslaan op mijn iPad? Er zijn twee manieren om bestanden op uw iPad op te slaan:
1. Sluit uw iPad aan op uw computer en open iTunes. Selecteer uw iPad in de apparatenlijst en klik op het tabblad "Apps". Scroll naar beneden naar de sectie "Bestanden delen" en selecteer de app waarin u het bestand wilt opslaan. Klik op de knop "Toevoegen..." en selecteer het bestand dat u wilt opslaan.
2. Gebruik iCloud Drive om bestanden op uw iPad op te slaan. iCloud Drive is een cloudgebaseerd opslagsysteem waarmee u bestanden kunt opslaan en openen vanaf elk van uw apparaten. Om een bestand op te slaan in iCloud Drive, open je de app waarin je het bestand wilt opslaan en selecteer je de optie "iCloud Drive". Selecteer het bestand dat u wilt opslaan en klik op de knop "Opslaan".

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe bestanden overzetten van pc naar tablet?

Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer. Tik op je telefoon op de melding 'Dit apparaat wordt opgeladen via USB'. Selecteer onder 'USB gebruiken voor' de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer. Wat moet je doen als je geen fotos kan verwijderen? Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Je kunt ook vragen hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.
Hoe verwijder je foto's uit de cloud? Om foto's van de cloud te verwijderen, moet je eerst inloggen in je account. Vervolgens ga je naar de fotobibliotheek en selecteer je de foto's die je wilt verwijderen. Er wordt een optie weergegeven om de foto's te verwijderen. Als je de foto's definitief wilt verwijderen, klik dan op 'Verwijder'.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Om foto's van je iPhone naar je pc te kopiëren zonder iTunes te gebruiken, heb je een aantal opties.
Een van de eenvoudigste manieren is om je iPhone aan je pc te koppelen met een USB-kabel. Je pc zal automatisch een pop-upvenster weergeven waarin je kunt kiezen wat je wilt doen met de aangesloten apparaat. Klik gewoon op de optie "Foto's importeren" en volg daarna de aanwijzingen op het scherm om de overdracht te voltooien.
Een andere optie is om een ​​draadloze foto-overdrachtsapp te gebruiken, zoals de gratis app AnyTrans. Nadat je de app hebt geïnstalleerd op je pc en iPhone, zal het automatisch zoeken naar foto's die je kunt overzetten. Selecteer gewoon de foto's die je wilt overzetten en klik op de knop "Overzetten".

Door Fiske Collica

Vergelijkbare artikelen

Hoe bestanden overzetten van pc naar iPhone? :: Hoe bestanden overzetten van Samsung naar PC?
Handige links