Huis > H > Hoe Bestanden Overzetten Van Pc Naar Iphone?

Hoe bestanden overzetten van pc naar iPhone?

Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren. U kunt ook klikken op 'Voeg toe' in de documentenlijst in iTunes, het bestand of de bestanden opzoeken die u vanaf de computer wilt kopiëren en vervolgens klikken op 'Voeg toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet je fotos op je iPhone?

Foto's en video's importeren op de iPhone

  1. Sluit de camera-adapter of kaartlezer aan op de Lightning-connector van de iPhone.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
  3. Open Foto's op de iPhone en tik op 'Importeer'.
  4. Selecteer de foto's en video's die je wilt importeren en selecteer vervolgens de importbestemming.
Daarvan, waar slaat apple foto's op? De systeemfotobibliotheek bevindt zich standaard in de map 'Afbeeldingen' op je Mac. Je kunt ook extra fotobibliotheken aanmaken op je Mac en op andere opslagapparaten. Gebruik altijd de app Foto's om de foto's in een Foto's-bibliotheek te openen.

Waar kan ik het beste mijn foto's opslaan?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste plaats om foto's op te slaan hangt af van een aantal factoren, waaronder de hoeveelheid beschikbare opslagruimte, het aantal foto's dat je hebt, de bestandsindelingen van je foto's en je persoonlijke voorkeuren.
Als je een groot aantal foto's en/of video's hebt, kun je overwegen een cloudopslagdienst te gebruiken, zoals Google Foto's, iCloud of Dropbox. Deze diensten bieden verschillende opslagmogelijkheden, waaronder gratis en betaalde plannen, en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
Als u uw foto's liever lokaal op uw computer of ander apparaat bewaart, kunt u de ingebouwde fotobeheerfuncties van uw besturingssysteem gebruiken (zoals Windows Photo Gallery of Apple Photos) of een fotobeheerprogramma van derden (zoals Adobe Lightroom of Picasa). Deze programma's bieden doorgaans allerlei functies voor het organiseren, bewerken en delen van foto's. Waar staan gekopieerde foto's? Wanneer u een foto kopieert, wordt de foto opgeslagen op een tijdelijke locatie op uw computer. De foto wordt vervolgens overgebracht naar de nieuwe locatie die u hebt opgegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Waar vind ik de Downloads op mijn iPad?

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad? Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden. Open de app Bestanden. Vervolgens, waar vind ik de bestanden op mijn ipad? Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app

Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een bestand downloaden?

Een bestand downloaden

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .
Hoe kan ik mijn tablet synchroniseren? Om je tablet te synchroniseren heb je een aantal opties. Als je een Android-tablet hebt, kun je deze synchroniseren met je Google-account. Dit betekent dat alle gegevens die je op je tablet hebt staan, ook op je Google-account worden opgeslagen. Je kunt ook je tablet synchroniseren met je computer. Dit kan via een USB-kabel of via een draadloze verbinding. Op je computer moet je dan een programma installeren waarmee je de gegevens van je tablet kunt synchroniseren.

Kun je een USB stick aansluiten op een tablet?

Ja, je kunt een USB-flashdrive aansluiten op een tablet. Als je tablet een micro-USB-poort heeft, heb je een micro-USB-naar-USB-kabel nodig. Sluit de micro-USB-kant van de kabel aan op je tablet en sluit de USB-kant van de kabel aan op je flashdrive. Je tablet zal nu de flashdrive herkennen.

Door Filiano Bilich

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik foto's van tablet op SD kaart? :: Hoe bestanden overzetten van pc naar iPad?
Handige links