Huis > H > Hoe Krijg Ik Een Foto Op Mijn Samsung Tv?

Hoe krijg ik een foto op mijn Samsung tv?

Stuur foto's van je telefoon naar je tv

Tik in de SmartThings app op het hoofdmenu en kies vervolgens 'Apparaten'. Selecteer je aangesloten tv in de lijst met apparaten en tik vervolgens op 'Ambient Mode'. Tik op 'My Album', vervolgens op 'Foto's selecteren' en kies de foto's die jij op je tv wilt zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verbind je Samsung telefoon met tv?

1 Maak op je mobiele apparaat verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je Samsung Smart TV. 2 Download Samsung Smart View in de App Store, Google Play of Samsung Galaxy Apps. 3 Open de app en volg de stappen om Smart View te configureren. Hoe sluit je je telefoon aan op je tv? Als je telefoon een micro-USB-aansluiting heeft, dan kun je bijvoorbeeld een MHL-adapter gebruiken. Deze heeft een micro-USB-kabeltje en een klein kastje met daarin een HDMI-port voor de kabel naar je televisie. Let wel, niet alle smartphones en tablets kunnen hiermee werken.

Waarom doet Smartview het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Smartview niet lijkt te werken zoals verwacht:
1. De Smartview-service is mogelijk niet actief. Controleer of de Smartview-service actief is en probeer deze zo nodig opnieuw te starten.
2. De Smartview-server is mogelijk niet bereikbaar. Probeer de Smartview-server te pingen om te zien of deze online en bereikbaar is.
3. Mogelijk blokkeert een firewall de toegang tot de Smartview-server. Controleer uw firewallinstellingen en probeer zo nodig de juiste poorten te openen. Mensen vragen ook: hoe foto's bekijken? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's te bekijken. Eén manier is het openen van een fotoweergaveprogramma zoals Windows Photo Viewer of Preview op een Mac. Een andere manier is dubbelklikken op het fotobestand in de bestandsverkenner van uw computer. Dit opent het standaardprogramma voor het bekijken van foto's op uw computer. Als u een online fotoalbum hebt, kunt u meestal foto's bekijken door erop te klikken vanaf de webpagina van het album.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is screen mirroring Samsung?

Met Screen Mirroring gaat het programma dat je op je TV kijkt moeiteloos verder op je smartphone en tablet. Of andersom. Sinds 2013 kunnen Samsung Smart TV's mét een Wi-Fi-verbinding gebruikmaken van Screen Mirroring. En nog een vraag, welke samsung tv heeft ingebouwde chromecast? Alle moderne Samsung tv´s zijn uitgevoerd met een HDMI poort. Hierop kun je zonder moeite een Chromecast op aansluiten. Dat Samsung geen tv´s met ingebouwde Chromecast maakt is dus geen gemis. Het maakt dus niet uit welk Samsung tv model je hebt; zolang je een vrije HDMI ingang hebt kun je de tv gebruiken om te casten.

Hoe werkt Samsung Smart View?

Wat is schermspiegelen?

  1. Verbind de Samsung Smart TV en het toestel met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Download de SmartThings-app op je smartphone.
  3. Open de SmartThings-app.
  4. Tik op Toevoegen Apparaat.
  5. Selecteer je tv of scan je tv in de buurt.
  6. Tik op je tv en maak verbinding met je toestel.
Hoe zet ik Smart View uit? Beste,
Om Smart View uit te schakelen moet u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de 'Instellingen' app op uw apparaat.
2. Tik vervolgens op 'Beeldscherm en weergave'.
3. Veeg vervolgens omlaag totdat u 'Smart View' ziet en tik daarop.
4. Op de volgende pagina zal er een schakelaar zijn om Smart View uit te schakelen. Tik daarop om het uit te schakelen.

Hoe casten naar Samsung TV?

Om naar een Samsung TV te casten, hebt u een Samsung-apparaat met het Smart View-programma nodig. Smart View is een programma waarmee u uw Samsung-apparaat koppelt aan een compatibel Samsung-tv. U kunt het programma downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Door Errecart Wenrich

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een foto in mijn galerij? :: Hoe zet je bestanden over van PC naar PC?
Handige links