Huis > H > Hoe Zet Ik Foto's Terug Op Mijn Iphone?

Hoe zet ik foto's terug op mijn iPhone?

Verwijderde foto's terugzetten

  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'.
  3. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'.
  4. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe krijg je foto's van iphone naar pc?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10? Gebruik de Foto's-app voor Windows:
  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.

Hoe installeer ik iCloud op mijn pc?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u iCloud op een Windows-pc installeert, is het proces als volgt:
1. Download iCloud voor Windows van de website van Apple: https://support.apple.com/downloads/icloud
2. Voer het installatieprogramma uit en start uw computer opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd.
3. Open iCloud voor Windows en meld u aan met uw Apple ID.
4. Selecteer de opties voor de soorten gegevens die u met iCloud wilt synchroniseren.
5. Klik op Toepassen en vervolgens op Gereed.
Dat is het! iCloud zou nu op uw pc moeten zijn ingesteld. Mensen vragen ook: hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes? Er zijn een paar manieren waarop u foto's van uw iPhone naar uw pc kunt overbrengen zonder iTunes te gebruiken. Eén manier is het gebruik van een cloudservice zoals iCloud of Google Photos. Met iCloud kunt u uw foto's uploaden naar de cloud en ze vervolgens openen vanaf uw pc. Met Google Foto's kun je de Google Foto's-app downloaden op je pc en je vervolgens aanmelden met je Google-account. Zodra u bent aangemeld, hebt u toegang tot uw foto's vanuit de app.
Een andere manier om foto's van je iPhone naar je pc over te zetten is door een USB-kabel te gebruiken. U kunt uw iPhone met een USB-kabel op uw pc aansluiten en vervolgens de app Foto's op uw pc openen. Zodra de Foto's app geopend is, zou u uw iPhone moeten zien als een apparaat. Van daaruit kunt u de foto's selecteren die u wilt overbrengen en vervolgens op uw pc opslaan.
Je kunt ook software van derden gebruiken om foto's van je iPhone naar je pc over te zetten. Een voorbeeld hiervan is iExplorer, een stukje software dat u kunt downloaden op uw PC. Zodra u iExplorer geïnstalleerd hebt, kunt u uw iPhone op uw PC aansluiten en vervolgens uw foto's vanuit de software openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, hoe zet je samsung cloud uit?

Instellingen >> Cloud en Accounts >> Samsung Cloud. Tik op de gemaakte back-up(s) en kies voor "back-up verwijderen". Tik vervolgens rechtsboven op de drie puntjes en zet daar het synchroniseren uit. Wat dit betreft, wat is de beste cloud opslag? Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand.

Dienovereenkomstig, waar staat icloud voor?

iCloud is een zogenaamde clouddienst. iCloud is gericht op gebruikers van een Mac, iPhone en/of iPad. iCloud staat standaard op die apparaten. Mensen die daarnaast ook een Windows-pc hebben, kunnen speciale software installeren om ook daarop in de iCloud te werken of de opslagdienst via internet openen. Je kunt ook vragen wat gebeurt er als icloud vol is? Als je iCloud-opslagruimte vol is, kun je geen foto's, video's, documenten of andere bestanden meer opslaan in iCloud. Je ontvangt een melding wanneer je iCloud-opslagruimte bijna vol is. Wanneer je iCloud-opslagruimte vol is, kun je de opslagruimte upgraden of oude bestanden verwijderen.

Hoe kom ik in de cloud van Google?

Er zijn een aantal manieren om toegang te krijgen tot Google Cloud. Ten eerste kunt u een GCP-account aanmaken en inloggen op de Console van Cloud Platform. Nadat u bent ingelogd, kunt u toegang krijgen tot alle Google Cloud-producten en -services.
Ten tweede kunt u de gebruikersinterface van een bepaald product of service gebruiken om direct toegang te krijgen tot de gewenste functionaliteit. Bijvoorbeeld, als u wilt inloggen op Cloud Storage, kunt u de gebruikersinterface van Cloud Storage bezoeken en de vereiste informatie invoeren.
Ten derde kunt u de gewenste Google Cloud-producten en -services gebruiken via een aantal derde-partij-applicaties en -services. Dit kan handig zijn als u niet wilt inloggen op de Console van Cloud Platform of de gebruikersinterface van een bepaald product of service.

Door Vaenfila

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik foto's op mijn iPad? :: Kun je zien als je een screenshot maakt op Instagram?
Handige links