Huis > H > Hoe Koppel Ik Mijn Iphone Aan Mijn Laptop?

Hoe koppel ik mijn iPhone aan mijn laptop?

Ga na het aansluiten van jouw iPhone doormiddel van de USB kabel naar de iTunes. Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Ga naar het tabblad “overzicht” en vink de optie “synchroniseer met deze iPhone via WiFi” aan. Hoppa, klaar!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Daarvan, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken? Toegang tot iCloud-foto's
  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Bovendien, is samsung cloud hetzelfde als galerij?

Samsung Cloud is niet hetzelfde als Gallery. Samsung Cloud is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers gegevens op hun Samsung-apparaten kunnen back-uppen, synchroniseren en herstellen. Galerij is een app waarmee gebruikers hun foto's en video's kunnen bekijken en beheren. Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van uw iPhone kunt overbrengen naar een pc met Windows 10. Een manier is om de Windows 10 Foto's-app te gebruiken. Om dit te doen, sluit u uw iPhone aan op uw pc met een Lightning-kabel en opent u vervolgens de app Foto's. Klik op de optie "Importeren" in de rechterbovenhoek van de app, en selecteer vervolgens de foto's die u wilt overbrengen. Een andere manier om foto's over te zetten is door de app File Explorer te gebruiken. Sluit hiervoor je iPhone met een Lightning-kabel aan op je pc en open vervolgens de app Verkenner. Selecteer uw iPhone in de lijst met apparaten aan de linkerkant van het venster en navigeer vervolgens naar de map "Interne opslag". Vanaf hier kunt u de foto's selecteren die u wilt overbrengen en ze kopiëren naar een map op uw pc.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe kan ik google foto's downloaden?

Je foto's of video's opslaan

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Meer. Downloaden.
Wat is uploaden van foto's? U. Spreek uit als: up-lo-den. Versturen van bestanden van uw computer naar een website of server op internet.

Hoe zet ik mijn foto's op een USB-stick?

Bestanden naar de usb-stick kopiëren

  1. Stop de usb-stick in de usb-opening van de computer.
  2. Klik in de Taakbalk op het pictogram van de Verkenner.
  3. Ga naar de map waarin het bestand staat dat u op de usb-stick wilt zetten.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  5. Klik in Windows 10 op Kopiëren.
En nog een vraag, hoe kan ik synchroniseren? Er zijn verschillende manieren om te synchroniseren. Een manier is om een ​​synchronisatieprogramma te gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's die u kunnen helpen bij het synchroniseren van uw bestanden. Sommige programma's zijn gratis, terwijl andere programma's betaald moeten worden. Een andere manier om te synchroniseren is door gebruik te maken van een cloudopslagdienst. Cloudopslagdiensten bieden u de mogelijkheid om uw bestanden op te slaan op een externe server. U kunt dan toegang tot uw bestanden krijgen vanaf elke locatie met internettoegang.

Wat is jouw telefoon in Windows 10?

In Windows 10 is je telefoon een apparaat waarmee je contact kunt opnemen met anderen, online kunt browsen en apps kunt gebruiken. Het is een klein, draagbaar apparaat dat je meestal in je zak draagt.

Door Packer

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's? :: Waar vind ik mijn Google foto's?
Handige links