Huis > W > Waar Is Mijn Geluid?

Waar is mijn geluid?

Check de volumeknop aan de zijkant van het apparaat. Check of de muteknop aan de zijkant van het apparaat is uitgeschakeld (rood = stil). Ga naar Instellingen en check of Niet storen is uitgeschakeld (groen = stil). Om het volume van de beltoon en de meldingen te aan te passen ga je naar Instellingen - Geluiden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom doet mijn geluid het niet?

Controleer of uw geluidsapparaten niet zijn gedempt en niet zijn uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. U ziet verschillende volumeregelingen voor uw apparaten. Zorg ervoor dat geen van deze zijn gedempt. Vervolgens, waarom krijg ik geen geluid op mijn pc? Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer.

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer?

Er zijn een paar dingen waardoor uw computer geluidsproblemen kan hebben. Hier zijn een paar tips voor het oplossen van problemen:
1. Controleer het volume in de geluidsinstellingen van uw computer. Zorg ervoor dat het volume harder staat en niet gedempt.
2. Als u externe luidsprekers gebruikt, controleer dan of ze goed zijn aangesloten en ingeschakeld.
3. Probeer een ander audiobestand of video af te spelen om te zien of het geluidsprobleem ligt bij het specifieke bestand dat u probeerde af te spelen.
4. Start uw computer opnieuw op. Dit kan vaak geluidsproblemen verhelpen die worden veroorzaakt door softwarefouten.
5. Werk de geluidsdrivers van uw computer bij. Verouderde of corrupte drivers kunnen soms geluidsproblemen veroorzaken. Je kunt ook vragen waarom heb ik geen geluid op mijn tv? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen geluid heeft op uw TV. Controleer eerst of het volume van uw tv hoog staat. Als dat zo is en u hebt nog steeds geen geluid, is het volgende wat u moet controleren of uw tv is gedempt. Zo ja, dan kunt u het geluid uitzetten door op de knop "mute" op uw afstandsbediening te drukken.
Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, is er mogelijk iets mis met de luidsprekers van uw tv. Als u een extern luidsprekersysteem op uw tv hebt aangesloten, probeer dat dan los te koppelen en kijk of dat het probleem oplost. Zo niet, dan moet u misschien contact opnemen met een tv-reparateur om naar uw tv te kijken en het probleem te diagnosticeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, waarom heb ik geen geluid op mijn telefoon?

Komt er geen geluid uit je toestel? Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet. Je kunt dit controleren en desgewenst aanpassen via het menu door een veegbeweging naar boven/beneden > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Hoe krijg ik mijn belsignaal weer aan? Tip: Als je de trilfunctie snel wilt aanzetten, druk je op de aan/uit-knop en de knop Volume omhoog.

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen.
  3. Schakel Ringtone uitschakelen in of uit.
  4. Kies wat er gebeurt als u op de aan/uit-knop en de knop 'Volume omhoog' drukt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik het geluid harder zetten?

Geluid van de pc harder of zachter zetten

  1. Klik rechtsonder in de Taakbalk op het luidsprekerpictogram:
  2. Een menu met een schuifbalk verschijnt:
  3. Versleep het schuifje achter het luidsprekerpictogram naar links om het geluid zachter te zetten.
  4. Versleep het schuifje naar rechts om het geluid harder te zetten.
Hoe zet ik mijn Samsung telefoon op speaker? Om je Samsung-telefoon in de luidsprekermodus te zetten, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar het telefoonscherm.
2. Toets aan de rechterkant van het toestel de stand-by-knop in. Dit is dezelfde knop die je gebruikt om het toestel aan te zetten.
3. Wanneer het toestel aan gaat, toets je direct het knopje met het telefoonicoontje. Dit zal de lijn openen naar je standaard voicemail.
4. Toets vervolgens het driehoekje met twee puntjes ernaast. Dit zal de lijn openen in de luidsprekermodus.

Hoe sluit je speakers aan op pc?

Om speakers te koppelen aan een pc, heb je meestal een audio-uitgang nodig. De meeste pc's hebben een 3,5 mm audio-uitgang aan de achterzijde van de pc. Als je pc geen audio-uitgang heeft, kan je een PCI-soundkaart of een USB-soundkaart aanschaffen.
De meeste speakers hebben een 3,5 mm audio-ingang. Sluit de audio-kabel aan op de audio-uitgang van je pc en plug de andere kant van de kabel in de audio-ingang van de speakers. Als je speakers geen audio-ingang hebben, maar wel een audio-uitgang, kan je een andere audio-kabel gebruiken om de speakers aan elkaar te koppelen.

Door Amando Schaedel

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik geluid uit de monitor? :: Hoe een apparaat voor geluidsweergave installeren?
Handige links