Wat is Amazon-kraan?

Amazon Tap is een draagbare slimme luidspreker van $ 129 in de Amazon Echo-productlijn die veel van de originele Amazon Echo-apparaatfuncties biedt in een meer draagbare, op batterijen werkende vormfactor. De Amazon Tap biedt tot negen uur afspeeltijd en wordt geleverd met een draadloos oplaadstation om de batterij op te laden.

Net als de $ 179 Amazon Echo en $ 49 Echo Dot-apparaten, is de Amazon Tap een cilindrisch audio-apparaat dat smart home-apparaten kan bedienen en ook de mogelijkheid biedt om verbinding te maken met de intelligente Alexa-assistent van Amazon om muziek af te spelen, antwoorden op vragen te geven, verslag uit te brengen over weer, nieuws en sportuitslagen, en meer.

Fysiek tikken en spraakbesturing Alexa met de Amazon Tap

Terwijl de Echo en Echo Dot spraakopdrachten gebruiken om toegang te krijgen tot Alexa, ontleent de Tap zijn naam aan de standaardmodus waarbij het apparaat fysiek moet worden aangeraakt of getikt om Alexa te openen.

En hoewel de Amazon Tap oorspronkelijk moest tikken om Alexa te gebruiken, maakte een software-update die in februari 2017 werd uitgebracht het mogelijk om ook spraakopdrachten te gebruiken om Alexa te gebruiken. De nieuwe handsfree, spraakgestuurde modus vereist dat de met Bluetooth uitgeruste Tap is verbonden met wifi en kan worden ingeschakeld via de mobiele Alexa-app.

Hoewel de Tap alleen in een zwarte kleur verkrijgbaar is, biedt Amazon een Amazon Tap Sling-hoes in vijf verschillende kleuren om het apparaat te beschermen en gebruikers in staat te stellen de Tap een beetje te personaliseren.