Gabi Jung versterkt key account management bij Inmac

De jarenlange key account manager bij de broadline distributeur Actebis Peacock, Gabi Jung, versterkt nu het verkoopteam van de IT-dienstverlener Inmac in een vergelijkbare positie.

Met Gabi Jung beschikt de IT-dienstverlener uit Mainz nu over vijf key account managers in de DACH-regio. Zij coördineren de strategische samenwerking met grote klanten op het gebied van elektronische aanbestedingen, aanbestedingen en projecten. Gabi Jung zal zich vooral bezighouden met industriële groepen en publieke klanten in de regio Rijn-Main-Neckar en in Beieren.

Inmac-directeur Bernd Blümmel is verheugd over de versterking van de verkooporganisatie: “Klantnabijheid heeft voor ons de hoogste prioriteit – niet alleen in figuurlijke zin. Wij willen een betrouwbare, competente contactpersoon zijn voor de klant ter plaatse. Met Gabi Jung hebben wij een zeer ervaren en deskundige collega voor deze belangrijke functie in huis gehaald.” De verdere uitbreiding van de key account business in Duitsland is daarmee gegarandeerd, aldus Blümmel.