Data Core biedt virtuele harde schijf met één petabyte

De vraag naar opslag neemt voortdurend toe en Data Core speelt daar nu op in. Met de virtualisatieplatformen SAN-Melody-T en SAN-Symphony-T kunnen nu virtuele harde schijven met één petabyte worden opgezet.

Data Core Software, een softwareleverancier voor opslagvirtualisatie, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery, breidt de opslagcapaciteiten voor virtuele harde schijven uit. Via de SAN-Melody-T en SAN-Symphony-T virtualisatieplatforms kunnen nu dynamische virtuele harde schijven worden opgezet met één petabyte. Met de petabyte-schijf kunnen nu grotere volumes worden gegroepeerd en met elkaar verbonden in een virtuele RAID-array.

"De behoefte van klanten aan gedeelde opslag groeit en dus denken fabrikanten na over hoe ze vier of 16 terabyte voor een virtuele schijf kunnen realiseren. We hebben nu een strategische ontwerpwijziging doorgevoerd en maken een einde aan die beperking," aldus Augie Gonzalez, directeur productmarketing bij Data Core. "De petabyte LUN blijft performant omdat we tot één terabyte cache per server node gebruiken. Tegelijkertijd kan een enorme hoeveelheid opslag worden toegewezen, waarbij onze thin-provisioning techniek het werkelijke opslagverbruik op de achtergrond in toom houdt."

De virtuele schijf van één petabyte is nu beschikbaar als feature-upgrade in de huidige productversies van SAN-Melody-T en SAN-Symphony-T.

Data Core-klanten met geldige onderhoudscontracten ontvangen een gratis upgrade.