Pure Storage beloont kampioenen

Storageleverancier Pure Storage kondigt de uitbreiding van zijn partnerprogramma aan. Partners krijgen meer incentives, marketing- en verkoopondersteuning, en training. Er zal ook een exclusief portaal zijn voor alleen uitgenodigde partners.

Om partners die 100 procent kanaalgericht zijn beter te kunnen ondersteunen, past Pure Storage het Pure Partner Programma aan. De ondersteuning zal worden uitgebreid met stimulansen, marketing, verkoop, ondersteuning en opleiding. Bovendien is de Pure Sizer tool uitgebreid. Geheel nieuw is een programma voor partners die toonaangevend zijn in de verkoop van Pure Storage-oplossingen.

Versterking van partners

Andy Martin, Vice President of Global Partners at Pure Storage

Andy Martin, Vice President of Global Partners at Pure Storage

De verbeteringen zijn bedoeld om partners op te leiden, te ondersteunen en te belonen. Andy Martin, vice president of global partners bij Pure Storage, zegt dat de leverancier het programma voortdurend ontwikkelt en verbetert op basis van feedback van partners. Nu krijgen ze nieuwe verkoop- en technische middelen, gepersonaliseerde marketingcampagnes, opleiding, een bibliotheek van digitale middelen en inhoud voor sociale verkoop. Training is beschikbaar in zowel self-service, on-demand cursussen als door een instructeur geleide versies. Hiervoor worden online demo’s gebruikt. Naast extra incentives voor partners die nieuwe klanten werven en Pure-as-a-Service verkopen, beloont de fabrikant zijn trouwe partners met VIP-punten. Zij kunnen deze inwisselen voor beloningen.

Daarnaast is de Pure Sizer tool aangepast. Het platform helpt partners om de optimale systeemconfiguratie voor een klant te bepalen. Dit is gebaseerd op verschillende capaciteits- en prestatie-eisen van de klant, zoals de vereiste IOPS (input/output operations per seconde) en de werklast. Tot nu toe konden slechts enkele kleinere systemen in het Sizer-gereedschap worden geconfigureerd. Met de aanpassing zijn er ook grotere systemen te vinden en kan Active Cluster als een vereiste functie worden ingesteld.

Exclusieve community

Om partners die bijzonder succesvol zijn in de verkoop in de schijnwerpers te zetten, lanceert de fabrikant ook een exclusieve, wereldwijde partnergemeenschap. In het nieuwe Pure WaveMakers-programma krijgen alleen geselecteerde partners toegang tot exclusieve evenementen en speciale content en training. Door hun omzet te verhogen en aanvullende kwalificaties te behalen, kunnen partners opklimmen naar de drie niveaus van Members, Champions en Legends. Pure WaveMakers gaat op 16 november live.