Bekroonde All-In-One POS Solution: HS-3314A

Gesponsord

Posiflex richt zich op het toepassen van producten die voldoen aan de trends van de retailmarkt en streeft ernaar de operationele efficiëntie van gebruikers te verbeteren met state-of-the-art technologie.

Posiflex Technology, Inc. is een wereldleider in point of sale (POS), self-service kiosk en embedded computing technologieën. Posiflex is vereerd om de 2021 Taiwan Excellence Award te ontvangen voor haar innovatieve all-in-one Android POS, HS-3314A. Het is een 14-inch Android 9.0 PCAP touch POS-systeem met geïntegreerde printer, voorzien van het krachtige Rockchip RK3399-platform en diverse randapparatuur. Met een unieke innovatie en een compacte behuizing is de HS-3314A uitgerust met een afneembare high-speed thermische bonnenprinter. Het innovatieve schroefloze en modulaire ontwerp maakt niet alleen de installatie eenvoudig en het onderhoud gemakkelijk, maar maakt ook de aansluiting van diverse randapparatuur mogelijk, zoals een tweede display, een MSR, een vingerafdruksensor en een barcodescanner. Het hele systeem zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de activiteiten en arbeidsefficiëntie van de detailhandelaar dankzij het ruimtebesparende ontwerp en de kortere uitvaltijd.

Compactheid

Ruimte is geld; de HS-3314A creëert meer waardevolle toonbankruimte om meer koopwaar uit te stallen en te verkopen, waardoor de winst voor de winkeleigenaar toeneemt.

Alle-in-één-oplossing

De HS-3314A biedt niet alleen grote voordelen, maar levert ook behoorlijke prestaties dankzij de op ARM gebaseerde quad-core processor.

Esthetiek

Het stijlvolle ontwerp maakt de HS-3314A tot meer dan alleen een machine; het is een elegant vervaardigd kunstwerk dat in elk winkelinterieur past.

(ID:47686509)