Channel VIPs: De Top 100 van de Duitse IT-scene

De lezers van IT-BUSINESS hadden keuze te over. Zij moesten de topspelers op de ICT-markt kiezen. Er waren 35 kanaal-VIP’s in elk van de categorieën distributie, systeemhuizen en fabrikanten om uit te kiezen. Lees hier wie de race gewonnen heeft.

Er zijn maar weinig sectoren waarin het tempo van innovatie zo hoog ligt als in de ICT-wereld. Het jaar 2019 is geen uitzondering. 5G, digitalisering, edge computing, kunstmatige intelligentie – je kunt bijna niet op adem komen bij alle nieuwe ontwikkelingen. Maar achter al deze zaken zijn het altijd de mensen die ervoor zorgen dat nieuwe technologieën worden omgezet in bedrijfsmodellen en -processen, strategieën worden ontwikkeld en concepten ten uitvoer worden gelegd.

De lezers van IT-BUSINESS hebben hun stem uitgebracht – en hun kanaalkampioenen gekozen in de categorieën distributie, systeemhuizen en fabrikanten.

Jaarboek 2019/ 2020

De lijst met de Top100 Channel VIP’s is ook te vinden in ons jaarboek. En daar vindt u ook een gedetailleerd overzicht van de topevenementen van 2019. Het einde van Cebit, de bloei van de Hannover Messe, de 5G-spectrumveiling – het zijn maar enkele van de gebeurtenissen die dit jaar vorm hebben gegeven. Aan het eind van dit artikel vindt u de downloadlink naar het IT-BUSINESS Jaarboek 2019/2020.

 

  Lees nu het
IT-BUSINESS Jaarboek 2019/2020!