Nieuwe Channel Sales Manager bij Lexar Media

Met Thomas Flemming als Channel Sales Manager in de regio DACH zal het merk Crucial van Lexar Media nu ook in Duitsland via het kanaal worden verkocht. Voorheen konden Crucial-producten alleen online worden gekocht.

Storagespecialist Lexar Media heeft Thomas Flemming aangenomen als nieuwe channel sales manager voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Flemming heeft meer dan twaalf jaar ervaring in zowel distributie- als verkoopkanalen en was eerder productmanager voor Europa bij Bell Micro. Hij heeft ook gewerkt voor Tech Data en Ingram Micro.

Met de nieuw gecreëerde functie van channel sales manager wordt Flemming verantwoordelijk voor de samenwerking met regionale partners om de verkoop te bevorderen van Crucial-producten die voorheen alleen online gekocht konden worden. Flemming is verantwoordelijk voor de gehele DACH-regio en enkele gebieden in Oost-Europa.

“We zijn verheugd Thomas aan boord te hebben als onze nieuwe DACH Channel Sales Manager,” aldus Niall Cathcart, Sales Director EMEA bij Lexar Media. “Zijn ruime ervaring in zowel distributie- als verkoopkanalen, alsmede zijn inzicht in en kennis van deze uitgestrekte regio, zullen van onschatbare waarde zijn.”

“Ik ben zeer verheugd dat ik de kans heb gekregen om de beschikbaarheid van Crucial’s productportfolio te promoten en uit te breiden,” aldus Flemming. “Ik kijk er ook naar uit om de verkoopondersteuning en toewijding die klanten van Lexar Media gewend zijn, voort te zetten.”