BSI CRM 12.5 met interface voor externe dienstverleners

BSI Business Systems Integration actualiseert zijn eigen CRM- en contactcentersoftware. BSI CRM 12.5 bevat de interface “BSI next”. Dit maakt toegang tot diensten van externe aanbieders mogelijk en zou een gratis basisversie van de software kunnen bieden. Er zijn al verbeterde zoekfuncties en een aanpasbare interface.

Met een gedurfde visie heeft BSI Business Systems Integration (BSI) de vernieuwde versie van zijn eigen CRM- en contactcenteroplossing gepresenteerd. Op termijn zou de software gratis kunnen worden verspreid en via aanvullende diensten kunnen worden gefinancierd, hoopt Christian Rusche, CEO bij BSI. Voorwaarde hiervoor is de “BSI next”-interface die met de huidige versie 12.5 is geïntroduceerd.

Door middel van “BSI next” kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de software toegang krijgen tot diensten van externe aanbieders. Het mogelijke spectrum strekt zich uit van gekochte adressen tot Schufa-onderzoeken. De aanvullende diensten worden gefactureerd op basis van een raamovereenkomst, abonnement of pay-per-click. Fabrikant BSI noemt de providers AZ Direkt, Duns en Breadstreet en Orell Füssli Wirtschaftsinformationen als eerste partners voor “BSI next”.

Geavanceerde zoekfunctie

Eén van de andere vernieuwingen in BSI CRM 12.5 is een verbeterde zoekfunctie. Dit maakt nu query’s op bijna alle criteria van de databank mogelijk. Bovendien zijn complexe query’s met casusonderscheid (als, dan) en logische operatoren (en, of) mogelijk.

Administrators kunnen de software ook beter uitbreiden en individueel aanpassen. Zo kunnen bijvoorbeeld rapporten worden ontworpen of extra velden aan maskers worden toegevoegd. BSI heeft ook het documentbeheer geoptimaliseerd: Sjablonen voor offertes, rapporten of e-mails kunnen nu per klant en in meerdere talen worden beheerd. Gebruikers kunnen ook hun eigen sjablonen en documenten maken.

Presentatie op CallCenter World 2011

BSI CRM 12.5 wordt in januari geleverd. Geïnteresseerde gebruikers kunnen de oplossing bekijken op CallCenter World 2011. BSI is te vinden in hal 4 op stand D17 op de congresbeurs, die plaatsvindt van 21 tot 24 februari.

BSI licenseert BSI CRM 12.5 als onderdeel van individuele projecten. Afhankelijk van het toepassingsscenario gaat het om implementatie, telefoonintegratie en interfaceverbinding. De aanbieder zal op verzoek prijzen opgeven.