Fortnite, V-bucks komen naar winkels: waar koop je cadeaukaarten

Fortnite is klaar om cadeaukaarten voor V-bucks te lanceren, de valuta die gebruikers gebruiken om skins te kopen in de online winkel. Hoe ze werken

Fortnite’s uitstapje naar de echte wereld. Het gerucht gaat al een tijdje dat V-bucks, de valuta waarmee je skins en andere premium content in de gamewinkel kunt kopen, ook in fysieke winkels gekocht kunnen worden. Dit zal spoedig mogelijk zijn. Volgens de mannen van Epic Games wordt het mogelijk om cadeaubonnen voor Fortnite Chapter 2 direct te kopen bij huishoudelijke apparatenketens en deelnemende winkels.

De nieuwe functie wordt in november gelanceerd in de Verenigde Staten en zal daarna langzaam naar de hele wereld komen (inclusief Italië, hoewel de exacte timing onbekend is). Voorlopig zijn V-bucks beschikbaar in verschillende waarden van 1000-2800-5000-13500 met een besteding in echte valuta die begint bij een minimum van 10 euro en oploopt tot 100 euro. In een notendop, hoe meer je uitgeeft, hoe meer in-game valuta je proportioneel ontvangt. Tot nu toe was het alleen mogelijk om Fortnite-valuta te kopen via een in-game creditcard, maar nu kun je ook V-Bucks aan je vrienden geven met een cadeaubon.

Fortnite: nieuwe cadeaubonnen

Vanaf november aanstaande zal het in een paar exclusieve en geselecteerde fysieke winkels in de Verenigde Staten mogelijk zijn om de eerste V-bucks cadeaubonnen te kopen. Daarna, met een nog onbevestigde datum, zal het de beurt zijn aan Europa, meer bepaald aan Engeland, om vervolgens in Frankrijk en Duitsland aan land te gaan. Het is nog niet bekend wanneer de cadeaubonnen in ons land verkrijgbaar zullen zijn, maar het is slechts een kwestie van tijd en we zullen nog even geduld moeten hebben. Epic Games heeft nog een verrassing in petto voor zijn fans. Als je Fortnite-actiefiguren koopt, of een of meer producten uit de NERF-blasterlijn, ontvang je een code waarmee je online een speciaal verzamelgereedschap, een pikhouweel, kunt bemachtigen.

Fortnite: wat te kopen met V-bucks

Met Fortnite Chapter 2 V-bucks kun je skins, decoratieve ruggen, hanggliders, balletten en muziek-cd’s kopen. En met Kerstmis in aantocht zijn Fortnite-cadeaubonnen ongetwijfeld een welkom geschenk voor alle fans van het populaire online videospel.

Fortnite Halloween Event

In de tussentijd wordt later vandaag het aankomende Fortnite Halloween Event verwacht, dat een aantal thematische veranderingen op de spelkaart introduceert, zoals donkere en gotische decoraties of enge obstakels om te overwinnen, evenals nieuwe uitdagingen en cosmetische beloningen. Niet alleen dat, maar de Halloween-update zal vrijwel zeker een nieuw themapakket introduceren dat kan worden gekocht in de online winkel van Fortnite met behulp van V-bucks, natuurlijk.