Batman Day 2019: vleermuissignaal verlicht Fortnite’s hemel

Op Fortnite staat het Fortnite x Batman-evenement op het punt om af te trappen, dat verschillende uitdagingen bevat om te voltooien om premium gadgets te krijgen. Ook aanwezig is een speciaal pakket

“Fortnite X Batman” is de naam van het nieuwe evenement dat de jongens van Epic Games hebben georganiseerd tijdens het tiende seizoen van Fortnite. Dit is niet de eerste keer dat het softwarehuis een deal heeft gesloten met andere tekenfilm- of videospelfiguren. Een evenement voor Borderlands 3 werd een paar weken geleden in het leven geroepen, terwijl er in de voorgaande maanden uitdagingen met als thema Avengers EndGame zijn gelanceerd.

Er is nog geen exacte datum bekend wanneer het nieuwe evenement van start zal gaan, maar het zal hoogstwaarschijnlijk op 21 september, Batman Day, van start gaan. Naast de verschillende dagelijkse uitdagingen brengt het “Fortnite X Batman”-evenement een nieuwigheid met zich mee die fans van de gemaskerde man blij zal maken: een premium contentpakket dat rechtstreeks in de winkel kan worden gekocht. Het nieuws werd ontdekt door leaker Rift, die het nieuws onmiddellijk op zijn sociale kanalen plaatste. Het Batman Rhe Dark Night-pakket bevat naar verwachting een Batman skin, een cape, een hangglider en de Batarang, het wapen van de Dark Knight.

Fortnite, Batman-evenement komt eraan, met veel verrassingen

Een aantal van de uitdagingen in het Fortnite x Batman-evenement zijn al online verschenen. Voor de “Welcome to Gotham City”-uitdagingen moeten spelers bijvoorbeeld verschillende taken voltooien: schade toebrengen aan tegenstanders met een Batarang Blast, Bat Signals ontsteken in Gotham City, een Bat Grapple gebruiken, schade toebrengen binnen 30 seconden na het gebruik van de Bat Grapple, en ten slotte al deze dingen doen in dezelfde wedstrijd.

Wie alle of slechts enkele van de uitdagingen voltooit, ontvangt een aantal gadgets in Batman-thema die ook in de toekomst gebruikt kunnen worden.

Batman The Dark Night-pakket: hoeveel kost het en wat zit erin

Naast de uitdagingen bevat het “Batman x Fortnite”-evenement ook een speciaal pakket dat spelers in de online winkel kunnen kopen. Het pakket kost €19,99 en kan voor het eerst alleen met echt geld worden gekocht.

Het Batman The Dark Night-pakket bevat een Batman skin, een decoratieve cape, een hangglider en de Batarang voor gebruik in gevechten.