HTC nodigt dealers en partners uit in de bioscoop

Van begin tot midden oktober toert HTC met zijn huidige productportfolio langs zes Duitse steden. Pro7-presentatrice Silvia Lauterbacher zal het programma leiden.

HTC, fabrikant van smartphones op basis van Windows Phone en Android, start over enkele weken met haar Partner Tour 2011. Van 4 tot en met 13 oktober krijgen dealers en partners in zes Duitse steden de gelegenheid om kennis te maken met het huidige productportfolio en de productinnovaties van HTC.

Bezoekers zullen ook meer te weten komen over de nieuwe diensten en de smartphone-gebruikersinterface “Sense”. De bezoekers zullen de gebruikerservaring van HTC van dichtbij meemaken tijdens het presentatiegedeelte op de schermen van de bioscoopzalen van CineStar en CinemaxX, alsook tijdens het avondprogramma. TV-presentatrice Silvia Laubenbacher zal het publiek door deze “Cinema Experience by HTC” leiden, samen met André Lönne, Executive Director bij HTC Europe, die na afloop beschikbaar zal zijn om product-, bedrijfs- en dealerspecifieke vragen te beantwoorden. Later krijgen de bezoekers de gelegenheid om zelf een indruk te krijgen van het design en de functies van de toestellen.

Andrè Lönne, Executive Director DACH bij HTCAndré Lönne, Executive Director bij HTC DACH, legt uit: “Na de uiterst positieve reacties van vorig jaar zijn we blij dat we u dit jaar opnieuw kunnen uitnodigen voor de partnertour. Wir nehmen den Fachhandel, seine Bedürfnisse und Wünsche sehr ernst und möchten Partnern und Händlern Informationen aus erster Hand geben sowie ihnen die Gelegenheit bieten, direkt Rückfragen an uns zu stellen.“

Ab sofort haben Fachhändler und Partner die Möglichkeit, sich im HTC-Partner-Portal für die Tour anzumelden.

Stationen der HTC-Partnertour

  • 4. Oktober, Berlin
  • 5. Oktober, Hamburg
  • 6. Oktober, Dortmund
  • 11. Oktober, Frankfurt
  • 12. Oktober, Stuttgart
  • 13. Oktober, München