AVM presenteert oplossingen aan dealers

De uitvinder van de Fritz Box producten doet van half april tot eind mei twaalf Duitse steden aan in het kader van een roadshow.

Op de "Solutions Tour 2007" presenteert AVM producten voor de digitale woonkamer en netwerkoplossingen aan geïnteresseerde vakhandelaren. Er zullen zowel oplossingen voor breedband, VoIP en multimedia voor thuisgebruikers als communicatieoplossingen voor gebruik in kleine en middelgrote ondernemingen te zien zijn. Op de agenda staan ook de presentatie van veelbelovende verkoopconcepten en het "DSLdirekt"-programma van AVM-partner 1&1, en tips over hoe de vakhandel kan profiteren van de groeiende DSL-markt.

De tournee loopt van 17 april tot 31 mei op in totaal 15 evenementendagen in twaalf Duitse steden. De eerste twee dagen beginnen in Berlijn en de tournee eindigt in Frankfurt met een tweedaags verblijf in elke stad.

De evenementen, een in de ochtend en een in de middag, zijn gratis toegankelijk. Vanwege het beperkte aantal deelnemers en de grote belangstelling voor de roadshows van voorgaande jaren, adviseert AVM om zo snel mogelijk in te schrijven. Registratie is alleen online mogelijk en alle tourdata staan op de website vermeld.