Devil nodigt u uit voor het CeBIT backstage-event in de Expowal

Dit jaar vinden IT-resellers de distributeur Devil niet direct op de CeBIT, maar op het Expoterrein op 15 minuten afstand. In de buitengewone locatie, de Expowal, presenteert Devil zich samen met fabrikantenpartners en nodigt uit voor een feest in de avond.

Op 4 maart organiseert Devil samen met zo’n 20 fabrikanten het evenement “Backstage”. Van 14.00 tot 18.00 uur kunnen vakhandelaren zich op slechts 15 minuten lopen van de CeBIT laten informeren over de nieuwste producten, thema’s en trends. De distributeur heeft de Expowal op het Expoterrein in Hannover als locatie gekozen. De nadruk ligt op de persoonlijke gesprekken van de bezoekers met het Devil-team en de contactpersonen van de deelnemende fabrikanten ter plaatse.

“De vakhandel beoordeelt het aanbod van onze evenementen en de daarmee gepaard gaande directe uitwisseling van ervaringen met de handelspartners zeer positief. Voor partners is het zeker een goede gelegenheid om de deelname aan het backstage-evenement te combineren met een bezoek aan CeBIT,” aldus Devil-bestuurslid Axel Grotjahn.

Op de agenda van het evenement staan diverse presentaties en workshops. Microsoft zal de technologie en de zakelijke mogelijkheden van de nieuwe Windows Small Business Server 2011 presenteren in twee workshops van 45 minuten. Dell, G Data en Intellinet zullen in korte presentaties hun huidige producten en oplossingen toelichten. Nvidia zal innovaties presenteren met een 3D vision-demostation. Dit station, inclusief beslag van hoge kwaliteit, zal ter plaatse worden verloot onder de aanwezige vakhandelaars met een winkel om de verkoop te bevorderen.

Bovendien biedt Devil speciale beursaanbiedingen voor direct bestellen ter plaatse en het populaire kluiskraken met wisselende productprijzen. Tijdens het evenement wordt voor gratis catering gezorgd.

Na afloop van het dagprogramma vindt vanaf 19.00 uur in de extravagante ambiance van de Expowal een stevig walvisfeest plaats met buffet, drankjes en dj-muziek. Registratie via de website http://backstage.devil.de is vereist om het evenement bij te wonen. Kaartjes voor het walvisfeest kunnen tot 16.00 uur worden afgehaald bij de informatiebalie van Expowal. Bezoekers ontvangen gratis een CeBIT-ticket bij hun registratie en een welkomstpakket met verrassingsgeschenken tijdens het evenement.