Reddot nodigt uit voor hockey en web content management

De aanbieder van oplossingen besteedt op zijn klantenconferentie aandacht aan de huidige strategie en aan producten en oplossingen op het gebied van web content management.

Op 7 en 8 november vinden in Keulen de “Reddot Days” plaats, de jaarlijkse klantenconferentie van de aanbieder van web content management. Onder het motto “Web Solutions for Your Success” staan actuele oplossingen voor websites, intranetten, extranetten en portals op de agenda. De organisator verwacht ongeveer 400 vakbezoekers en zal hen informeren in keynotes, gebruikersrapporten, presentaties van experts en een begeleidende tentoonstelling.

Op de eerste dag van het evenement staat naast de registratie de ijshockeywedstrijd Duitsland – VS in de VIP-lounge van de Kölnarena in het middelpunt. De tweede dag begint met de uitreiking van de Reddot Solutions Awards. De rest van de ochtend wordt in beslag genomen door talrijke keynotes. In de namiddag kunnen de bezoekers hun programma kiezen uit vijf parallelle tracks. Geïnteresseerden kunnen zich via de onderstaande link inschrijven.