Entrada breidt McAfee portfolio uit en nodigt uit voor in-house beurs

Entrada versterkt zijn engagement op het gebied van IT-beveiliging. Tot nu toe had de distributeur slechts enkele producten van de fabrikant McAfee in zijn assortiment. Informatie hierover zal ook te vinden zijn op de interne beurs “Entrada Publica”, die op 8 oktober in Paderborn plaatsvindt.

“Van nu af aan zullen wij onze partners ondersteunen bij de marketing van McAfee met een aanzienlijk uitgebreid aanbod van trainingen, diensten en promoties,” aldus Robert Jung, directeur van Entrada. Business Development Manager Kai Langhoff is sinds begin augustus verantwoordelijk voor de uitbreiding van de McAfee-activiteiten. De 33-jarige werkt al meer dan vijf jaar in de McAfee-distributie, het laatst bij ADN. “Momenteel zijn veel McAfee-resellers op zoek naar een distributeur waar ze honderd procent op kunnen vertrouwen. Dit is precies waar wij om de hoek komen kijken. Wij willen het eerste adres in het Duitse distributielandschap zijn voor McAfee-partners”, is het doel van Langhoff.

original.jpg

Daartoe breidt Entrada niet alleen zijn portfolio uit, maar ook zijn opleidingsactiviteiten en zijn ondersteunings- en adviesdiensten. “Samen met het McAfee-team zullen we vanaf september in toenemende mate Iron Mail-trainingen organiseren”, zegt Jung. Er is ook een reeks promoties gepland om nieuwe partners aan te trekken. Aan de productkant zal de nadruk liggen op web- en e-mail gateways en de McAfee Enterprise Firewall, onthult Langhoff. Resellers die met Entrada en McAfee persoonlijk willen praten over marktkansen of projecten, kunnen dat op 8 oktober doen op de interne tentoonstelling “Entrada Publica” in Paderborn.

original.jpg

De interne tentoonstelling is sinds 2001 een ontmoetingsplaats voor de gespecialiseerde handel en fabrikantenpartners van de in Paderborn gevestigde distributeur. Onder het motto “Communicatie en informatie van de toekomst” presenteren talrijke fabrikanten – waaronder zes nieuwkomers – trends en technologieën uit alle sectoren van de IT-beveiliging. “Vorig jaar hebben we onze productportefeuille aanzienlijk uitgebreid en tal van producten toegevoegd – bijvoorbeeld op het gebied van VoIP-beveiliging, IDP en authenticatie,” legt Entrada-directeur Ingolf Hahn uit. In een twintigtal verkoop- en technisch georiënteerde presentaties zullen de partners alles te weten komen wat de moeite waard is.

Op de eigen stand zal het Entrada-team informatie verstrekken over het thema “Professional Security Services”. Hier ligt de nadruk op de diensten met toegevoegde waarde die de distributeur aan zijn partners aanbiedt. In het voorprogramma zal Antenne Bayern-presentator Paul Johannes Baumgartner in een keynote-toespraak uitleggen hoe je mensen kunt inspireren. Hier vindt u meer informatie over de interne tentoonstelling Entrada Publica, die op 8 oktober plaatsvindt in het Heinz Nixdorf Museumsforum in Paderborn.