Hoe faxservers vakkundig te virtualiseren

In een IT-BUSINESS webcast laat René Claus van ADN zien hoe u met GFI Faxmaker 2011 een gevirtualiseerd faxsysteem kunt opzetten en zo bedrijfskosten, tijd en papier kunt besparen.

Marktonderzoekers voorspellen dat de markt voor computergestuurde faxoplossingen de komende jaren met gemiddeld 15 procent per jaar zal groeien. Waarom het faxen van documenten nooit zal uitsterven, zal René Claus, Business Development Manager bij ADN, uitleggen op vrijdag 18 februari 2011, vanaf 11:00 uur tijdens de Online Partner Conferentie van IT-BUSINESS.

Fax server virtualisatie zal nieuwe verkoopmogelijkheden voor u openen dankzij Faxmaker 2011 voor fax over IP. In de webcast zal René Claus van ADN laten zien hoe snel een Faxmaker-investering kan renderen en welke toegevoegde waarde het gebruik van faxsoftware biedt aan een bedrijf en zijn werknemers.

Een focus zal liggen op de integratie van Faxmaker 2011 in virtuele omgevingen. Daarnaast zal er belangrijke achtergrondinformatie zijn over obstakels en motivaties voor kostenbesparende faxcommunicatie met behulp van fax over IP.

U kunt zich hier inschrijven voor de gratis IT-BUSINESS Partner Conferentie voor vrijdag 25 januari vanaf 10:45 uur.