Nieuwe Business Development Executive bij Avision

Scannerfabrikant Avision breidt zijn verkoopteam uit: de 55-jarige verkoopexpert René Schiffers is nu verantwoordelijk voor distributie en vakhandel. Hij zal ook het nieuwe partnerprogramma van Avision implementeren.

Met René Schiffers is een ervaren verkoopexpert aan boord gekomen als Business Development Executive bij Avision, een fabrikant die gespecialiseerd is in documentscanners. Hij is nu de centrale contactpersoon bij Avison Europe GmbH voor alle vakhandelaren in de DACH-regio. Schiffers is sinds 1984 werkzaam in de IT-industrie, het laatst in de gezondheidszorg en als Senior Sales Manager in de distributie voor documentscanners. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het partnerprogramma en ook voor de nieuwe dealer-hotline. “Ik zal mij volledig richten op de behoeften van onze partners en een constante contactpersoon zijn voor hun wensen en vragen”, beschrijft René Schiffers zijn toekomstige verantwoordelijkheidsgebied bij Avision.

Herzien partnerprogramma

Het nieuwe partnerprogramma van Vision bestaat nu uit drie categorieën: Geregistreerd Partner, Geautoriseerd Partner en Geautoriseerd Solution Partner. De classificatie is gebaseerd op de jaarlijkse omzet die met Avision-producten wordt behaald. Voor de rang van geregistreerd vennoot is registratie voldoende; er is geen minimumomzet. Naast digitale informatie en verkoopmateriaal krijgen zij ondersteuning bij projecten en kortingen op testtoestellen. Geautoriseerde Partners en Geautoriseerde Solution Partners moeten voor hun respectieve status een bepaalde jaaromzet behalen, maar in ruil daarvoor krijgen zij ook uitgebreide ondersteuning met testtoestellen, gedrukt marketingmateriaal en opleiding. Geautoriseerde Solution Partners krijgen ook speciale voorwaarden voor projecten. Als stimulans voor de toetreding tot het partnerprogramma krijgen dealers tot 31 december drie jaar garantie op de aankoop van de Avision AD230 documentscanner.