On your own with LotusLive

Op maandag 29 maart vindt een IT BUSINESS Partner Conference met IBM plaats. Met LotusLive draait het allemaal om samenwerking en sociale netwerken.

Met LotusLive biedt IBM bedrijven nu nieuwe, webgebaseerde diensten voor communicatie en samenwerking binnen het bedrijf en over de bedrijfsgrenzen heen: productief, betaalbaar, eenvoudig en veilig in de IBM Cloud. Tijdens het online-evenement komt u meer te weten over:

  • LotusLive Engage
  • LotusLive Notes
  • LotusLive iNotes

original.jpg

Michael Döge van IBM en Andreas Hiller van GIS zullen de deelnemers op maandag 29 maart 2010 vanaf 16.00 uur het gebruik en de voordelen van deze software demonstreren aan de hand van het voorbeeld van een middelgroot bedrijf. U kunt zich hier registreren voor de IT-BUSINESS webcast, waar u meer details over de presentatie vindt.

Om gratis aan deze en andere live webcasts deel te nemen, dient u zich eerst te registreren voor het IT-BUSINESS.de platform. Zo krijgt u gratis toegang tot alle informatie en kunt u deze Tech-Cast op een later tijdstip opnieuw beluisteren.

original.jpg

Om deel te nemen hebt u een headset nodig, die wij u op aanvraag na registratie ook graag gratis toesturen. Stuur gewoon een e-mail met als onderwerp “Headset” naar [email protected].

na uw registratie.