ElectronicPartner’s online shop

ElectronicPartner biedt zijn dealers nu een online shop aan die voordelen moet hebben voor dealers en klanten.

De ElectronicPartner (EP) groep biedt zijn gespecialiseerde dealers nu een eigen website aan. Dit wordt verondersteld voordelen te bieden voor de eindgebruiker. Volgens EP gaat het onder meer om navigatie, productreservering en online betaling met VISA of Mastercard. De goederen worden ter plaatse bij de detailhandelaar opgehaald.

In het begin zal het al mogelijk zijn om meer dan 18.000 producten in de goederencatalogus op te roepen en te bestellen. Naast de productinformatie krijgt de klant ook een overzicht van de belangrijkste diensten die de detailhandelaar aanbiedt en de mogelijkheid om rechtstreeks online te boeken.

De website is ook bedoeld om het leven van de detailhandelaar gemakkelijker te maken dankzij het onderhoudsgemak. Aan de centrale kant zal wisselende inhoud worden geĆ¼pload en zal inzicht in verschillende productwerelden worden geboden. Elke detailhandelaar kan op zijn website met een paar muisklikken individuele accenten leggen in de EP-merklook.

“De nieuwe lay-out en de extra functies in de online aanwezigheid van de EP-detailhandelaren zijn een verder onderdeel van ons kwaliteitsoffensief. Het verklaarde doel is een uniforme merkaanwezigheid op alle contactpunten met de klant. Wij hebben hier nu een centraal element aan kunnen toevoegen”, verklaart Friedrich Sobol, bestuurslid van ElectronicPartner.