Bonuspunten gaan online bij Herweck

De Herweck-onlineshop biedt een nieuwe systeemfunctie om het opvragen van bonuspunten te vereenvoudigen. Hiermee kunnen wederverkopers hun bonuspunten nu online opvragen.

Met een nieuwe systeemfunctie in de Herweck-onlineshop vereenvoudigt de distributeur uit het Saarland zijn bonussysteem. Met onmiddellijke ingang kunnen dealers de actuele status van hun bonuspunten online opvragen. Voor elke reparatie van LG-, Nokia-, Sony Ericsson-, Motorola- en Samsung-toestellen ontvangt de dealer een bonuspunt ter waarde van 50 cent. De verzamelde bonuspunten worden verrekend met een in rekening te brengen reparatie of kunnen worden ingewisseld voor Freeway pakketstickers voor het gratis inzenden van de reparatie-apparaten. De status van de bonuspunten kan in de Herweck-onlineshop onder het menupunt “Ontvangstbewijzen” worden gecontroleerd.

“Het Herweck Technical Centre onderhoudt nauw contact en een directe uitwisseling met de klanten. Dit maakt het mogelijk om steeds betere instrumenten aan te bieden. Dit alles met het doel om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken”, verklaart Ronald Raber, hoofd van het Technisch Centrum bij Herweck.

Voor verdere vragen is het serviceteam van het Herweck Technical Centre telefonisch bereikbaar op 06849/9009-280 of per eMail.