Nieuw webadres voor Also-Actebis shop

De fusie van de verdelers Also-Actebis en Actebis is nu ook juridisch volledig doorgevoerd. Voor dealers betekent dit een nieuw webadres voor de gezamenlijke onlineshop.

Sinds het begin van de maand zijn Also en Actebis ook in Duitsland juridisch één onderneming. Het in Soest gevestigde Also Actebis GmbH, dat uit de fusie is voortgekomen, neemt de rechten en verplichtingen over van het vroegere Also Deutschland en Actebis Peacock.

Van nu af aan zullen alle dealers worden bediend via een uniforme IT-infrastructuur op basis van SAP. De winkels van Also en Actebis, die voorheen onafhankelijk van elkaar opereerden, zijn samengevoegd tot een gezamenlijke onlineshop op www.alsoactebis.de.

“Na de succesvolle implementatie van de integratie zullen we de winstgevende groeigebieden nog sterker uitbreiden. Gespecialiseerde detailhandelaren zullen met name profiteren van een aanzienlijk krachtiger portfolio van aantrekkelijke oplossingen en diensten met toegevoegde waarde”, aldus Gustavo Möller-Hergt, algemeen directeur van Also Actebis in Duitsland en Chief Operating Officer (COO) van Also Actebis Holding.

Informeer uw banken!

Volgens de distributeur zijn alle klanten en partners van ook Actebis op de hoogte gebracht van de relevante informatie, zoals het bedrijfsadres of het belastingnummer van de nieuwe onderneming.

Verkopers dienen deze informatie bijvoorbeeld ook door te geven aan hun banken en financiële dienstverleners. In het verleden waren er problemen met de verwerking van betalingen met distributeurs als de bedrijfsoverdracht niet bekend was bij de financiële instellingen.

Het kon dus gebeuren dat de bank een automatische incasso weigerde omdat het bestaande incasso-mandaat op naam van een “ander” bedrijf stond. En een geweigerde automatische incasso kan snel tot verdere complicaties leiden. |sm