Hoofd : Bestandsextensies : .wfp Het dossier

.wfp Bestandsextensie

Bestandstype1 WaveFront Program File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is WFP file?

Bevat een enkel programma of patch, gebruikt door de Turtle Beach WaveFront synthesizer-chip; WaveFront-gebaseerde synthesizers omvatten de Maui, Tropez, Rio en Monterey.

Meer informatie

Turtle Beach-software is nu ontwikkeld door Voyetra Music Software.

Programma's die WFP bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Turtle Beach WaveFront software

Bestandstype2 Wondershare Filmora Project File

Ontwikkelaar Wondershare
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.WFP optienummer2

Een WFP-bestand is een videoproject gemaakt door Wondershare Filmora9, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke video's. Het bevat een tijdlijn met een of meer videotracks en bevat projectinstellingen zoals bewerkingen, overgangen, geanimeerde titels en speciale effecten. WFP-bestanden slaan ook video- en audio-instellingen over het project op, zoals de encoder, resolutie, framesnelheid, kanaal, samplefrequentie en bitrate.

Meer informatie

WFP-bestand geopend in Wondershare Filmora9

WFP-bestanden hebben .WVE bestanden vervangen als het primaire projectbestandstype met de release van Filmora9. U kunt een WFP-project openen in Filmora door "Open project" te selecteren in het startscherm. U kunt een WFP-project in Filmora maken door "Nieuw project" te selecteren in het startscherm.

Wanneer u klaar bent met het bewerken van een WFP-project in Filmora9, kunt u het project exporteren naar verschillende multimedia-indelingen, inclusief .WMV , .AVI , .MP4 , .MOV , .FLV , .F4V , .MKV , .3GP , .TS , .WEBM , .GIF en .MP3 . Je kunt ook het uitvoerformaat kiezen op basis van een specifiek apparaat of de video direct uploaden naar YouTube of Vimeo.

OPMERKING: WFP-projecten besparen referenties naar video- en muziekbestanden, maar niet de bestanden zelf. Om een project over te zetten, moet u daarom ook de bestanden waarnaar wordt verwezen, kopiëren.

Programma's die WFP bestanden openen
Windows
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Over WFP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wfp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Wondershare Filmora Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.