Huis > W > Waar Vind Ik Geschiedenis Op Iphone?

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Bijvoorbeeld wanneer u onlangs een website bezocht hebt waarvan u niet precies meer weet hoe er terecht gekomen bent, maar nog wel ongeveer weet wanneer het was. Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dienovereenkomstig, hoe geschiedenis wissen op smartphone? Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.

Mensen vragen ook: kun je via wifi geschiedenis zien?

Ja, je kunt geschiedenis zien via wifi. Wifi houdt alle websites bij die u bezoekt en de apps die u gebruikt terwijl u ermee verbonden bent. U kunt deze geschiedenis bekijken door de wifi-instellingen op uw apparaat te openen en te kijken onder het tabblad "Geschiedenis". Dit in overweging nemend, waar is het internet uitgevonden? Het Internet is niet op één specifieke plaats uitgevonden. Het is in de loop der tijd ontwikkeld door een aantal verschillende mensen en organisaties. In de begindagen van het Internet werkten een aantal verschillende onderzoeksgroepen aan netwerktechnologieën. Een van de belangrijkste vroege ontwikkelingen was de creatie van het Transmission Control Protocol (TCP) door Vint Cerf en Bob Kahn in 1974. Met dit protocol konden verschillende computers via een netwerk met elkaar communiceren.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, kan je via router internet geschiedenis zien?

Hoe de website van de router er precies uitziet verschilt per fabrikant, maar als het goed is zie je een tab of een link waar je op kunt klikken om de browsegeschiedenis en andere geregistreerde gegevens van je draadloze netwerk te kunnen bekijken. Dit in overweging nemend, hoe vind ik informatie over iemand? Mensen zoeken op Google

Tik de naam tussen aanhalingstekens, bijvoorbeeld "sophie de groot". Probeer ook voorletter en achternaam: "s. de groot". Voeg toe wat je weet over deze persoon, bijvoorbeeld woonplaats, club of bedrijf. Tip: kijk ook bij afbeeldingen.

Daarvan, wat is het meest gegoogeld?

Populairste zoekopdrachten in Google

Het gaat in dit onderzoek niet om de termen, woorden of dingen waar in absolute aantallen het meest op is gezocht dit jaar. Dan zou 'YouTube' bovenaan de Nederlandse lijst staan. Het gaat hierbij om de woorden die trending waren en dus een stuk vaker dan vorig jaar gegoogeld zijn.
Dit in overweging nemend, hoe kan je iemand vinden? Assuming you are asking how to find a specific person, there are a few ways you can go about doing this. You can search for the person on social media websites, use a search engine like Google, or look up the person in a phone directory. You can also try asking mutual friends or relatives if they know how to get in touch with the person you are looking for.

Dit in overweging nemend, hoe kun je zoekresultaten verwijderen?

Als u zoekresultaten wilt verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de pagina met zoekresultaten waarvan u de link wilt verwijderen.
2. Klik met de rechtermuisknop op de link die u wilt verwijderen en selecteer "Verwijderen".
3. Klik op "Bevestigen" in het pop-upvenster.

Door Athena Bingamon

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik geschiedenis in Windows 10? :: Kan je bij Ziggo internet geschiedenis zien?
Handige links