Huis > W > Wat Is Browsergeschiedenis Wissen?

Wat is browsergeschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen wissen en verwijderen van chats?

Verwijder een chatgesprek niet volledig. Het gesprek staat in de lijst. U kunt een gesprek permanent uit uw chatlijst verwijderen.

Wat heb ik voor het laatst opgezocht?

Ga naar www.google.nl/history. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent. Een overzicht van uw zoek- en surfgeschiedenis verschijnt. Hier staat op welke woorden u bij Google zocht en welke websites u bekeek terwijl u bij Google was ingelogd. Hoe geschiedenis wissen Windows 10? Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen.

Kan geen zoekopdrachten verwijderen?

Als u de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het scherm gebruikt, kunt u geen zoekopdrachten verwijderen. Als u echter de zoekfunctie in de linker zijbalk gebruikt, kunt u met de muis over een zoekopdracht gaan en op de x ernaast klikken om deze te verwijderen. Dus, hoe verwijder je google geschiedenis op iphone? Er is geen specifieke Google History-app voor iPhone, maar u kunt uw Google-zoekgeschiedenis verwijderen vanuit de Safari-app. Open hiervoor Safari en tik op de zoekbalk. Onderaan de zoekbalk tikt u op de x naast de website die u wilt verwijderen. Hierdoor wordt de website uit je zoekgeschiedenis verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Waarom geschiedenis wissen?

Wis de lijst met bezochte websites in elke browser om uw privacy te beschermen of ruimte op uw apparaat vrij te maken. Wanneer u een browser sluit, kunt u ervoor kiezen om uw browsegeschiedenis te laten wissen.

Mensen vragen ook: hoe krijg je iets van google af?

Zoekresultaten verwijderen

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.
Hoe verwijder je recente tabbladen? Onlangs afgesloten in Google Chrome verwijderen

  1. Open Google Chrome.
  2. Laat alle open apps zien. Voor iPhone of iPad, dubbeltik op de startknop.
  3. Sluit Google Chrome. Doe dit door:
  4. Open Google Chrome.
  5. Tik op ⋮ in de rechterbovenhoek.
  6. Tik op Recente tabbladen. Het deel 'Recent gesloten' zou leeg moeten zijn.

Hoe kan ik gegevens wissen?

Android 10

  1. Instellingen > Beveiliging > Versleuteling en gegevens. Hiermee voorkom je dat techneuten met slimme trucs toch nog wat gewiste gegevens kunnen herstellen.
  2. Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Opties voor resetten > Alle gegevens wissen (fabrieksinstellingen terugzetten).
Hoe geschiedenis terughalen Safari? Er zijn een aantal manieren om de geschiedenis van Safari te herstellen. Als u recentelijk een back-up hebt gemaakt met iCloud of iTunes, kunt u deze herstellen. Als u geen back-up hebt, kunt u proberen de geschiedenis op te halen vanuit de tijdlijn van Safari.

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

De geschiedenis van uw iPhone wordt opgeslagen in de Safari-app. Om de geschiedenis te bekijken, gaat u naar de app en tikt u op het icoon met de drie strepen in de onderste rechterhoek. Vervolgens tikt u op 'Geschiedenis' en u kunt door uw recente geschiedenis bladeren.

Door Aubrie

Vergelijkbare artikelen

Is het goed om je telefoon helemaal leeg te laten gaan? :: Waar zit geschiedenis op Samsung telefoon?
Handige links