Huis > H > Hoe Nauwkeurig Is Een Airtag?

Hoe nauwkeurig is een AirTag?

Dankzij de Ultra Wideband technologie bepaal je de locatie van je spullen tot op 30 centimeter nauwkeurig. Je maakt de tracker eenvoudig vast aan je waardevolle spullen met een bijpassende hanger. Koppel AirTag aan HomeKit zodat hij samenwerkt met je andere Apple apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn AirTag vinden?

Je kunt je AirTag op de kaart bekijken door de Zoek mijn app te openen en de AirTag te selecteren die je wilt zoeken. Als de AirTag zich binnen het bereik van je apparaat bevindt, zie je hem op de kaart.

Wat kan je doen met AirTag?

Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden zich bevinden. Hoe verbind je een AirTag met je telefoon? Uw AirTag configureren

  1. Controleer of het apparaat gereed is voor configuratie.
  2. Als uw AirTag nieuw is, verwijdert u de folie van het product en trekt u het lipje eruit om de batterij te activeren.
  3. Houd uw AirTag in de buurt van uw iPhone, iPad of iPod touch en tik op 'Verbind'.

Mensen vragen ook: hoe volg ik airtag?

Als u een AirTag wilt volgen, moet u een iPhone hebben met een actief iCloud-account. Zodra u de AirTag in Verloren-modus zet, kan iedereen die hem vindt op het "i"-pictogram op de AirTag tikken en uw contactgegevens zien. Als ze een iPhone hebben, kunnen ze ook op de AirTag tikken om uw locatie te zien in de Zoek mijn app. Hoe lang werkt een AirTag? De AirTag van Apple is een klein, rond apparaatje dat op of in de buurt van een voorwerp kan worden geplaatst om je te helpen het terug te vinden met de Zoek mijn app op je iPhone, iPad of iPod touch. AirTag maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) technologie om te communiceren met andere apparaten, en kan worden geplaatst in voorwerpen zoals portefeuilles, portemonnees, rugzakken, of sleutelhangers. AirTag werkt ongeveer een jaar voordat de batterij moet worden vervangen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je de AirTag voor?

U bent niet afhankelijk van alleen iPhone-bezitters, ook mensen met Android-toestellen kunnen u helpen uw AirTag terug te vinden. De AirTag kan gescand worden met een ingebouwde Near Field Communication chip.

Je kunt ook vragen is een airtag waterdicht?

AirTags hebben een batterij die door de gebruiker verwisseld kan worden, die ongeveer een jaar meegaat. De labels zijn stof- en waterdicht met de IP67-certificering. Waarom Apple AirTag? Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn'‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

Waarom werkt AirTag niet?

Mensen zonder iPhone hebben helemaal pech. Android-gebruikers die willen weten of ze door een AirTag gevolgd worden, moeten een app van Apple installeren. Deze app werkt niet eens automatisch, waardoor het zoeken naar AirTags steeds handmatig opgestart moet worden. Waar is mijn AirTag geweest? Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, kunt u uw AirTag vinden in de Zoek mijn app. Open de app en kijk onder Items. Als u uw AirTag niet ziet, is hij misschien in het bereik van een van uw andere apparaten. Je kunt ook aan Siri vragen om je AirTag te vinden.
Als je een Mac gebruikt, kun je je AirTag vinden in het programma Zoek mijn app. Open de app en kijk onder Items. Als je je AirTag niet ziet, is hij misschien binnen bereik van een van je andere apparaten.
Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u uw AirTag vinden in de SmartThings-app. Open gewoon de app en kijk onder Things. Als u uw AirTag niet ziet, is hij misschien binnen het bereik van een van uw andere apparaten.

Kan AirTag niet koppelen?

Als je problemen hebt met het koppelen van je AirTag aan je iPhone, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Zorg ervoor dat uw AirTag binnen het bereik van uw iPhone is. AirTags gebruiken Bluetooth om met je iPhone te communiceren, dus hij moet in de buurt zijn om verbinding te maken.
2. Als je een iPhone 11 of nieuwer gebruikt, zorg dan dat Ultra Wideband is ingeschakeld. Deze functie helpt AirTags sneller en nauwkeuriger te verbinden. Je vindt het in de Instellingen-app onder "Cellular."
3. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Dit kan vaak kleine softwarefouten verhelpen waardoor de AirTag geen verbinding kan maken.
4. Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en je hebt nog steeds problemen, moet je misschien je AirTag resetten. U kunt dit doen door de knop op de AirTag 20 seconden ingedrukt te houden.

Door Alcine

Vergelijkbare artikelen

Kan AirTag niet verbinden? :: Hoe kom je bij bedieningspaneel?
Handige links