Huis > H > Hoe Kom Ik Bij Mijn Icloud Bestanden?

Hoe kom ik bij mijn iCloud bestanden?

Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar kan ik zien wat er in de cloud staat?

Zo kun je zien hoeveel iCloud-opslag in gebruik is: Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad. Tik bovenaan het scherm op je Apple ID en vervolgens op iCloud. Selecteer Beheer opslag om te kijken hoeveel je in gebruik hebt. Men kan zich ook afvragen: hoe ruim ik mijn icloud op? De grootte van uw iCloud-reservekopie verkleinen

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'.
  2. Tik op 'Beheer opslag' > 'Reservekopieën'.
  3. Tik op de naam van het apparaat dat u gebruikt.
  4. Schakel alle apps uit waarvan u geen reservekopie wilt maken.
  5. Kies 'Schakel uit en verwijder'.

Hoe kan ik mijn foto's bekijken in de iCloud?

Om uw foto's in de iCloud te bekijken, moet u inloggen op uw iCloud-account via de website of de app. Zodra u bent ingelogd, kunt u al uw foto's bekijken die in de iCloud zijn opgeslagen. Waar kan ik mijn Downloads vinden? Als u een pc gebruikt, staat uw map Downloads in uw gebruikersmap. Om in je gebruikersmap te komen, open je Bestandsbeheer en klik je op je gebruikersnaam in de linker zijbalk. Uw gebruikersmap wordt geopend en u zou daarin een map "Downloads" moeten zien.
Als u een Mac gebruikt, staat uw map Downloads in uw thuismap. Om naar uw thuismap te gaan, opent u Finder en klikt u vervolgens op het huispictogram in de linker zijbalk. Uw thuismap wordt geopend en u zou daarin een map met de naam "Downloads" moeten zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waar vind ik mijn bestanden op mijn iphone?

In de Bestanden-app vindt u: Bestanden op de iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt. Bestanden in iCloud Drive, inclusief uw Pages-, Numbers- en Keynote-documenten. Bestanden in andere cloudvoorzieningen en -apps, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive enzovoort. Dus, hoe verwijder je foto's uit de cloud? Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

En nog een vraag, wat gebeurt er als icloud vol is?

Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken. Op je telefoon is dan wel genoeg ruimte. Vervolgens, hoe kom ik in de cloud van google? Om in Google's cloud te komen, moet u een Google-account aanmaken en u vervolgens aanmelden voor het Google Cloud Platform. Zodra u zich hebt aangemeld voor het Google Cloud Platform, krijgt u toegang tot de Google Cloud Console, waarmee u uw Google Cloud-diensten kunt beheren.

Dus, hoe verwijder ik in een keer alle foto's van mijn iphone?

De iPhone heeft geen functie waarmee u alle foto's in één keer kunt verwijderen. Er zijn echter een paar manieren om dit te omzeilen. Eén manier is om elke foto afzonderlijk te selecteren en vervolgens te verwijderen. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken die deze functie biedt.

Door Docia Barran

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn foto's vinden? :: Hoe vind ik mijn foto's in iCloud?
Handige links