Huis > H > Hoe Verwijder Ik Foto's Van Mijn Icloud?

Hoe verwijder ik foto's van mijn iCloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je zien wat er in je icloud staat?

iCloud-gebruik bekijken

Zo kun je zien hoeveel iCloud-opslag in gebruik is: Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad. Tik bovenaan het scherm op je Apple ID en vervolgens op iCloud. Selecteer Beheer opslag om te kijken hoeveel je in gebruik hebt.
Hoe verwijder je alle fotos in 1 keer? Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Bovendien, hoe zet ik foto's vanuit icloud op pc?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van iCloud naar uw pc kunt overbrengen. Eén manier is om de iCloud-website te gebruiken. U kunt zich aanmelden bij de website, de foto's selecteren die u wilt downloaden en vervolgens op de downloadknop klikken. Een andere manier is om de iCloud desktop app te gebruiken. U opent de app, selecteert de foto's die u wilt downloaden en klikt op de downloadknop. Ten slotte kunt u de iCloud-fotobibliotheek gebruiken. Met deze methode kunt u alle foto's in uw iCloud-fotobibliotheek downloaden naar uw pc. Men kan zich ook afvragen: wat staat er allemaal in de cloud? Eenvoudig gezegd is de cloud een verzameling servers die via het internet toegankelijk zijn. Op deze servers worden gegevens en toepassingen opgeslagen, die voor gebruikers overal ter wereld toegankelijk zijn. De cloud is een handige manier om gegevens op te slaan en te raadplegen, omdat gebruikers geen eigen opslagapparatuur hoeven te hebben of software op hun eigen computers hoeven te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik zien welke foto's in iCloud staan?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Bovendien, hoe kun je meerdere foto's selecteren? Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum.

Mensen vragen ook: hoe selecteer je alle foto's op iphone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Vervolgens, kun je definitief verwijderde foto's terughalen iphone? Er zijn een paar manieren om permanent verwijderde foto's op de iPhone te herstellen. Eén manier is om een data recovery software, zoals Dr. Fone, te gebruiken om je iPhone te scannen op verwijderde foto's. Een andere manier is om uw iPhone te herstellen vanaf een eerdere iCloud- of iTunes-back-up. Tot slot, als je een iPhone 6s of nieuwer hebt, kun je de nieuwe "Recover from iCloud" functie in de Foto's app gebruiken om permanent verwijderde foto's terug te halen.

Hoe krijg ik iCloud op een Windows computer?

Er zijn een paar verschillende manieren om iCloud op een Windows-computer te krijgen. Eén manier is om de app iCloud voor Windows te downloaden en te installeren vanaf de website van Apple. Een andere manier is om iCloud in te stellen in Microsoft Outlook. En tot slot kunt u iCloud ook benaderen vanuit een webbrowser.

Door Agnella Foulk

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt sleutelhanger iPhone? :: Hoe kan ik mijn iPhone opschonen?
Handige links