Huis > K > Kan Iphone 7 Niet Activeren?

Kan iPhone 7 niet activeren?

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste versie van iTunes hebt. Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft. Gebruik de kabel die bij uw iPhone is geleverd om deze aan te sluiten op uw computer. Zoek het apparaat op uw computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet meer bellen met mijn iPhone?

Als je via je iPhone niet kunt bellen of gebeld worden probeer om het volgende te doen:

  • Verbinding op andere telefoons checken.
  • Niet Storen is ingeschakeld.
  • Vliegtuigmodus is ingeschakeld.
  • Beller is geblokkeerd.
  • Tijd en datum bijwerken.
  • Check/update aanbiederinstellingen.
  • Herstel netwerkinstellingen.
  • Probeer andere netwerkband.
Waarom heb ik geen netwerkverbinding? Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Waarom heb ik geen service in Belgie?

Er zijn een paar redenen waarom u in België geen bereik hebt. Eén reden kan zijn dat je telefoon niet compatibel is met de lokale netwerken in België. Een andere reden kan zijn dat je geen lokale SIM-kaart hebt gekocht, die je nodig hebt om een lokaal netwerk te gebruiken. Ten slotte is het ook mogelijk dat je telefoon niet correct is geconfigureerd voor gebruik in België. Als je niet zeker weet hoe je je telefoon moet configureren, kun je contact opnemen met de fabrikant van je telefoon of je provider voor hulp. Dit in overweging nemend, wat als je geen bereik hebt? Als u geen dekking hebt, moet u mogelijk uw eigen medische kosten betalen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen wat moet ik doen als mijn iphone niet activeert?

Je kan deze problemen oplossen op volgende manier:

  1. Start de iPhone opnieuw op.
  2. Probeer de activeringsserver op een andere manier te bereiken: door verbinding te maken met een wifi netwerk waarvan je weet dat het goed werkt.
  3. Herstel de iPhone via iTunes.
Dus, hoe kan ik mijn iphone activeren? Uw iPhone, iPad of iPod touch configureren
  1. Schakel het apparaat in.
  2. Gebruik 'Begin direct' als u een ander apparaat hebt.
  3. Activeer het apparaat.
  4. Configureer Face ID of Touch ID en maak een toegangscode aan.
  5. Zet de informatie en de gegevens terug of zet deze over.
  6. Log in met uw Apple ID.

Hoe haal je Activeringsslot weg?

Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
Waarom kan ik niet meer bellen? Er zijn veel mogelijke redenen waarom u niet meer kunt bellen. Als u bijvoorbeeld te veel gesprekken tegelijk probeert te voeren, kan uw telefoonaanbieder uw dienst afknijpen. Bovendien, als u een beperkt aantal minuten in uw telefoonabonnement hebt, kan het zijn dat u uw limiet hebt bereikt. Als u een internationaal gesprek probeert te voeren, moet u misschien een internationaal abonnement kopen. Tot slot, als u zich in een gebied met slechte dekking bevindt, is het mogelijk dat u niet kunt bellen of gebeld kunt worden.

Waarom kan ik niet bellen of gebeld worden?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet kunt bellen of gebeld kunt worden. Controleer eerst of uw telefoon is ingeschakeld en een sterk signaal heeft. Als uw telefoon is uitgeschakeld of een zwak signaal heeft, kunt u niet bellen of gebeld worden. Ten tweede, zorg ervoor dat je genoeg minuten hebt. Als je al je minuten hebt opgebruikt, kun je niet bellen of gebeld worden. Ten derde, zorg ervoor dat je in een gebied bent met een goede dekking. Als u zich in een gebied met een zwakke dekking bevindt, kunt u mogelijk niet bellen of gebeld worden. Ten vierde, zorg ervoor dat je geen oproepblokkering hebt ingeschakeld. Als u oproepblokkering hebt ingeschakeld, kunt u niet bellen of gebeld worden.

Door Caye

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer bellen met iPhone 12? :: Hoe gsm kalibreren?
Handige links