Huis > W > Wat Is Een Goede Virusscanner Voor Iphone?

Wat is een goede virusscanner voor iPhone?

Beste Virusscanner voor iPhone

  • #1 – Norton Antivirus – Beveilig je apparaat voor € 14,99 per jaar.
  • #2 – McAfee – Tijdelijk Maar € 33,30 voor één jaar.
  • #3 – AVG Antivirus – Test uit met gratis versie.
  • #1 – LastPass Premium – Tijdelijk Maar € 33,30 voor één jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: is iphone geheugen uitbreidbaar?

Het geheugen van jouw iPhone breid je niet uit met een geheugenkaartje. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om ruimte te bieden aan al je muziek, foto's en filmpjes. Zo heb je met iCloud zowel thuis als onderweg toegang tot jouw bestanden en sla je reservekopieën op. Wat valt onder andere bij iPhone opslag? Wat is overige opslag? De categorie overige of andere bevat alle bestanden en gegevens die door apps worden gegeneerd en niet toegewezen kunnen worden aan de andere categorieën. In de meeste gevallen is dit cache.

Hoe weet ik hoeveel geheugen mijn iPhone heeft?

Open de app Instellingen en tik op "Algemeen". Tik op "Over" en scroll naar beneden naar "Capaciteit". Dit vertelt je hoeveel geheugen je iPhone heeft. Hoe krijg je meer geheugen op je telefoon? Er zijn een paar manieren om meer geheugen op je telefoon te krijgen. Een manier is het verwijderen van onnodige bestanden of apps die ruimte innemen. Een andere manier is om een SD-kaart te gebruiken om gegevens op te slaan in plaats van deze op de telefoon zelf op te slaan. Ten slotte kunt u proberen uw telefoon te rooten om uzelf toegang te geven tot meer geheugen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Kan je opslagruimte kopen?

Opslag kopen via de Google One-app

Zorg dat je op je Android-telefoon of -tablet bent ingelogd op je Google-account. Download de Google One-app in de Play Store. Tik onderaan in de Google One-app op Upgraden. Kies je nieuwe opslaglimiet.
Hoe schoon ik mijn Samsung telefoon op? Ook op je Android-toestel, zoals een Samsung, kun je je cache legen. Per telefoon verschilt het hoe je dit precies doet, maar bij de meeste toestellen regel je dit via de instellingen. Bekijk bij je opslag welke apps en categorieën de meeste opslagruimte gebruiken en klik daarna op 'cache wissen'. Klaar is Kees!

Hoe synchroniseer ik mijn Apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten. Je kunt ook vragen wat zijn systeemgegevens mac? Systeemgegevens mac staat voor gegevens die worden opgeslagen en gebruikt door het computersysteem. Deze gegevens kunnen informatie bevatten over het systeem zelf, zoals het besturingssysteem en de hardware, maar ook gegevens die door toepassingen worden gebruikt.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen. De eerste manier is te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. De tweede manier is te klikken op het instellingen tandwiel linksonder in het scherm. De derde manier is om "instellingen" te typen in de zoekbalk bovenaan het scherm.

Door Takeo Requilman

Vergelijkbare artikelen

Kunnen AirPods oververhit raken? :: Wat moet je doen als je opslag vol is?
Handige links