Huis > W > Waar Staat Schermopname Op Iphone?

Waar staat schermopname op iPhone?

Je kunt een video van het scherm van je iPhone maken en geluid vastleggen.

  1. Tik in Instellingen op 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op. naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel, tik op. en wacht tot er drie seconden zijn afgeteld.
  3. Om de opname te stoppen, open je het bedieningspaneel, tik je op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, kan je een schermvideo maken?

Ga naar 'Instellingen' en kies 'Bedieningspaneel'. Daar kan je de optie 'Schermopname' inschakelen. Veeg onderaan het scherm omhoog en druk op de opnameknop om je filmpje te starten. Een schermopname wordt standaard gemaakt zonder geluid. Men kan zich ook afvragen: hoe voeg je schermopname toe? Dat kun je dan zelf toevoegen.

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Bedieningspaneel'.
  3. Zoek onder 'Meer regelaars' de functie 'Schermopname' op.
  4. Druk links daarvan op het groene plusje.
  5. De functie voor screen video staat nu in het bedieningspaneel. Zo maak je voortaan makkelijk een schermfilmpje.

Hoe maak je een schermopname op je telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname te maken op uw telefoon. Een manier is om de ingebouwde screen capture tool te gebruiken. Om dit te doen, drukt u gewoon tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop. Het scherm knippert om aan te geven dat er een screenshot is gemaakt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Een andere manier om een screenshot te maken is door een app van derden te downloaden uit de app store. Er zijn veel verschillende schermopname-apps beschikbaar, dus zoek er een die aan uw behoeften voldoet. Zodra de app is geïnstalleerd, volg je de instructies voor het maken van een screenshot. Bovendien, waar vind ik bedieningspaneel op iphone? Er is geen bedieningspaneel op de iPhone.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone?

Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen. Hoe video opnemen? YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Hoe maak je een Schermvideo op je laptop?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.
En nog een vraag, hoe kun je een livestream opnemen? Er zijn een paar manieren om een live stream op te nemen. Eén manier is het gebruik van software zoals OBS of XSplit. Met deze programma's kunt u uw scherm en de live stream tegelijkertijd opnemen. Een andere manier is het gebruik van een capture kaart zoals de Elgato HD60. Met deze kaart kunt u de live stream direct vanaf uw computer opnemen op een opslagapparaat.

Hoe kan ik een geluidsopname maken?

Er zijn een paar manieren om een geluidsopname te maken. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audio-interface om het geluid rechtstreeks in een computer op te nemen. Hiervoor is speciale software nodig, zoals Pro Tools, om het geluid op te nemen. Een andere manier is het gebruik van een draagbare recorder, zoals een Zoom of Tascam, om het geluid op te nemen op een SD-kaart of een ander type verwijderbaar geheugen. Dit kan dan worden overgebracht naar een computer voor bewerking.

Door Dorothi Reamer

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost het om een iPhone scherm te vervangen? :: Hoe verbind ik mijn iPhone met Samsung tv?
Handige links